Myslím, že i ta cena vychází z toho, že je to trochu atypický PC a mohou být problémy s upgradem - nestandardní komponenty. Za tu cenu bych si trochu (možná i víc) přidal a šel do nového.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
Ahoj, chtel bych si do prosklene skrine poridit hezci kabely, kde ty originalni nevypadaji moc dobre. Nasel jsem stranku cablemod.com. Do kosiku jsem si dal
1x 24 pin atx pro cpu (Ryzen 7950X3D)
2x 8 pin eps pro dalsi napajeni cpu na desce
2x 8 pin...
Poslední příspěvek
Tak jsem se dival na zdroj a kabely co mam pripojeny, ty dva p8 konektory jsou asi od 2x 8pin cim se napaji cpu. Je tam blbe videt jak jsou kabely pres sebe. Takze mam uz volny jenom jedno pcie. Kdyz bych ted koupil 2 pcie kabely pro gpu, ktery...
Přeji skvělý večer možná den všem,
mám dotaz, odešel mi můj při stěhování spadl stěhovákům asi z pátého patra dolů. Stěhovák zakopl a pc seltěl. Kompenzaci jsem dostal. Prostě takové věci se mohou stát jsme jen lidé! PC kde jsem měl procesor Ryzen...
Poslední příspěvek
Já vás zdravím děkuji moc za rady. Jen se zeptám skrze tu desku proč ne třeba novější generaci desek? Jen se ptám jinak omlouvam se gpu mám 4070 super