Ahoj lidi, chtěl jsem se poradit, sice jsem si experimentálně již vybral, ale chci vědět, jak by jste si vybrali vy (a popř. změním názor) 2. podmínky = AverMedia Live Gamer Portable a Intel s K nakonci (Odemčený násobič) Těším se na vaše sestavy.
Naposledy upravil(a) GamerTheDirector dne 09 úno 2014 17:17, celkem upraveno 1 x.
nikdydost - na co desku za skoro 5k a jak počítám tak se do rozpočtu nevejde, místo původní desky. Jinak zdroj a case souhlasím 100%. Jenom bych asi dal kvalitnější chladič na CPU, když už tam máš Kčkovej CPU a desku za 3.5K.
Lepší ? A jaký ? Neošizený seasonic gold bude stát 3 tisíce http://www.czc.cz/seasonic-ss-650rm-650 ... h456qghnc4 Nebo 550W verze 2400Kč Hlavně nepiš SEASONIC SSP-550RT 550W, protože ten nemá zrovna nejlepší kondíky narozdíl G série
Edit: Widlajz : psal, že by to kupoval přes amazon kde ho to vyjde levněji... Haswell stejně nějak extra taktovat nejde, takže by gelid na těch 4,2GHz stačit měl
Naposledy upravil(a) nikdydost dne 09 úno 2014 17:17, celkem upraveno 1 x.
GamerTheDirector:Ukaž mi zdroj s Bronze certifikací a modulární kabeláží v této ceně. Jinak, Hi-End PC za 30k nedostaneš. Hi-End znamená 3x GTX780Ti S tím co požaduješ za výbavu, dostaneš slušný mainstream.
To určitě ne:) Stejně jako skříň, v ceně 2500,- neseženeš kvalitnější, odhlučněnou, variabilní. To co nadhodil nikdydost je pecka a těžko to nakombinuješ s tímto rozpočtem lépe.
Pokud bys mohl přitlačit v rozpočtu, sedla by tomu PC hezky GTX780 a SSD. Plotnový disk bych tam dal Seagate SV35.5. A z chladičů bych volil Noctua, přeci jen je to OC sestava.