Nová DVD a CDrom sata kabel Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nová DVD a CDrom sata kabel
Tak tohle beru i když je to pro mne velká neznámá!
Ono obecne tech typu mechanik co jde koupit zase tolik nezbylo (v oficialni ceske distribuci).
Vidim Samsungy, Asusy, LG a Lite On. Plextor zadny, naposled nekdy v roce 2009. A to mam sbirku snad vsech typu Plextoru, nekdty v letech 1997-2002 jsme palili mastery vyhradne na Plextorech a Pioneerech.
Vidim Samsungy, Asusy, LG a Lite On. Plextor zadny, naposled nekdy v roce 2009. A to mam sbirku snad vsech typu Plextoru, nekdty v letech 1997-2002 jsme palili mastery vyhradne na Plextorech a Pioneerech.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 17 led 2014 20:24, celkem upraveno 1 x.
petr22: Nejsou to tvoje prvé lži zde na fóru, pokud si dobře pamatuji, tak jsi jednou psal, jak píšeš knihy a došla tu řeč na to, že jako autor tedy píšeš bez diakritiky. Psal jsem o CD mechanikách, že jsem měl 2. Ty píšeš jako bych měl celkem Plextorů jen 2. Zrovna tak o šmejdovitosti LG, zkušenosti s tím mají minimálně desítky uživatelů. Já se na základě jejich zkušeností (a své) rozhodl vrátit zpět k Plextoru (DVD), od té doby odpadly u mě desítky zkažených drahých DVD9. Předtím jsem to právě konzultoval s desítkami spokojených uživatelů Plextoru, co také kazili na LG. LG je známé i tím, jak pálí na DVD*RW tak, že to nepřečte jiná mechanika neLG, jen zase LG. LG často DVD-Video ani nenačetla, tvářila se jako že tam není médium. O kazivosti DVD jednovrstvých ani nemluvím. Od tvé firmy bych si po tvých slovech nic nepořídil, bude asi ve stejné kategorii jako Genius, Elta nebo Sencor.
Jestli myslis ze jsem si vymyslel ze jsem napsal knihy, zeptej se strejdy Googla. Mas k tem problemum s DVD9 neco blizsiho? Jedine co dokazu najit ja na Google jsou nejake diskuze z roku 2007-2009, cast z toho o stolnich rekorderech LG.
Ty certifikace mechanik pro prumyslove pouziti si muzes overit sam. Mechaniky LG co se prodavaji ted maji certifikat i na DVD9 master, kdyby byly tak spatne, nemohly ho ziskat. Od kazdeho vyrobku, ktery je prodavan ve velkem lze najit uzivatele, kteri nejsou spokojeni. Cast z nich dokonce i vlastni vinou. Staci se podivat na Alze za co lidi davaji minusy.
Ja preferuju vyrobek, ktery v pripade problemu muzu hodit na hlavu prodejci ktery je pokud mozno co nejbliz (koukam z okna na zelenou priseru....).
Ja osobne bych volil toto:
http://www.czc.cz/samsung-sh-224db-cern ... s4dbodo0re
Nebo:
http://www.czc.cz/lg-bh16ns40-cerna-ret ... oiok9ig7i1
(tuhle mechaniku ma v pocitaci, zcela urcite dokaze vypalit i DVD9, i kdyz ve vypalovani dvouvrstvych DVD nevidim osobne smysl)
Jestli teda Plextora, tak skutecne nevim kde, protoze na Heurece je jediny prodejce co to udajne ma skladem u dodavatele. Alza nic, CZC nic.
Ty certifikace mechanik pro prumyslove pouziti si muzes overit sam. Mechaniky LG co se prodavaji ted maji certifikat i na DVD9 master, kdyby byly tak spatne, nemohly ho ziskat. Od kazdeho vyrobku, ktery je prodavan ve velkem lze najit uzivatele, kteri nejsou spokojeni. Cast z nich dokonce i vlastni vinou. Staci se podivat na Alze za co lidi davaji minusy.
Ja preferuju vyrobek, ktery v pripade problemu muzu hodit na hlavu prodejci ktery je pokud mozno co nejbliz (koukam z okna na zelenou priseru....).
Ja osobne bych volil toto:
http://www.czc.cz/samsung-sh-224db-cern ... s4dbodo0re
Nebo:
http://www.czc.cz/lg-bh16ns40-cerna-ret ... oiok9ig7i1
(tuhle mechaniku ma v pocitaci, zcela urcite dokaze vypalit i DVD9, i kdyz ve vypalovani dvouvrstvych DVD nevidim osobne smysl)
Jestli teda Plextora, tak skutecne nevim kde, protoze na Heurece je jediny prodejce co to udajne ma skladem u dodavatele. Alza nic, CZC nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3437
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 19:50