Nový kancelářský PC - poraďte :-) Vyřešeno
Re: Nový kancelářský PC - poraďte :-)
Jsem blb.
Ta skrin je fakt hrozna...
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Nevím, co je ssd

Ale i tak díky
Mám tady tedy vcelku dva návrhy, co se mi zamlouvají, od Oxxida - levnější varianta, od Akema - dražší varianta.
Prosím tedy o nějakou variantu mezi, řekněme do 20tis.
Je pro mě důležitá a) životnost - nechci za pět let kupovat nový pc
b) dobré větráky - pc bude spuštěný 16 hodin denně
c) rychlost práce při spuštění více programů najednou
Monitor je super, líbí se mi, skříň, to je mi vcelku jedno
W7, to už jsem si rozhodla (využiju na stávající licencovaný Office 2007).
Jinak nejsem si jistá, že ten pc doma sama zapojím
U starého už mám naučeno, co kam patří. Navíc mám po domě wifi, a to sama nedám. Dělají i zapojení pc na místě u zákazníka?
Díky moc za Váš čas

Ale i tak díky

Mám tady tedy vcelku dva návrhy, co se mi zamlouvají, od Oxxida - levnější varianta, od Akema - dražší varianta.
Prosím tedy o nějakou variantu mezi, řekněme do 20tis.
Je pro mě důležitá a) životnost - nechci za pět let kupovat nový pc
b) dobré větráky - pc bude spuštěný 16 hodin denně
c) rychlost práce při spuštění více programů najednou
Monitor je super, líbí se mi, skříň, to je mi vcelku jedno

Jinak nejsem si jistá, že ten pc doma sama zapojím

Díky moc za Váš čas

- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
SSD je rychlý disk.. funguje na bázi flashky.. přenosové rychlosti jsou opravdu velké a zajistí rychlý chod systému a programů na něm nainstaloných...
CZC podle mě doma neskládají... ale myslím, že nějaký ochotný muž ti to zapojí
CZC podle mě doma neskládají... ale myslím, že nějaký ochotný muž ti to zapojí
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

19 359,- je to komplet se vším všudy :)
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
sestava od akema dobrá 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

To AKEM: Super, díky za pomoc, asi stejně nakonec zvážím tu první variantu http://www.czc.cz/05ek2vie3qhbo9he3ggkgf356b/seznam + klávesnici a myš, ono 20 nebo 21 tisíc už vyjde nastejno. Doufám, že budu mít na pár let klid 
Jen pro jistotu... Objednám, oni mi to sestaví a pak si vyzvednu... Je tam doopravdy úplně vše, aby byl pc komplet?
Ještě jednou díky moc, sama bych si těžko věděla rady...

Jen pro jistotu... Objednám, oni mi to sestaví a pak si vyzvednu... Je tam doopravdy úplně vše, aby byl pc komplet?

Ještě jednou díky moc, sama bych si těžko věděla rady...
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ano, je to vše

Chlapi, na co do kancelářského PC 8 GB RAM? Podle mě naprostá zbytečnost, 4 GB je 9 stovek dolů, kde je člověk vezme.
A možná bych ještě zvážil to SSD, pokud to má být opravdu jednom kancl PC, taktéž si myslím, že by stačil jenom ten "obyčejný" disk, ale to je věc názoru (a hlavně tazatele), na mě až moc luxusu na potřeby použití, dát 19k za kancelářské PC mi přijde dosti.

A možná bych ještě zvážil to SSD, pokud to má být opravdu jednom kancl PC, taktéž si myslím, že by stačil jenom ten "obyčejný" disk, ale to je věc názoru (a hlavně tazatele), na mě až moc luxusu na potřeby použití, dát 19k za kancelářské PC mi přijde dosti.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
19K je to i s monitorem a OS tak ten kancl vyšel cca na 15k
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Taky nejsem zastáncem toho zbytečně vyhazovat peníze, ale tady doopravdy pár stovek neřešim, protože za počítač potřebuji k práci a když bude fungovat tak, jak má, tak mi na sebe za pár dní vydělá 
Jak říkám, aktuální pc mě stál 15tisíc a už ani nedovedu spočítat, kolik dalších tisíc mě stály opravy atd... Tenkrát se to za ty peníze nevyplatilo, dneska to už doufám bude jiná třída

Jak říkám, aktuální pc mě stál 15tisíc a už ani nedovedu spočítat, kolik dalších tisíc mě stály opravy atd... Tenkrát se to za ty peníze nevyplatilo, dneska to už doufám bude jiná třída

- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
to od akema je dobré.. vem to

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2470
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek