Diky moc,koupim ted tento..jj bude,hodne cestuji,jsem si vedom, ze tim "prodelam",ale snad chvilku s vetsinou her udrzim krok:)jeste jednou dekjji,mile jsem prekvapen,ocekaval jsem max jednu odpoved:)
Ještě si určitě něco počti. Třeba najdeš lepší koupi, než, kterou jsem našel já .
Kvůli mobilitě by stál za zvážení i ten XMG, který jsem posílal prvně... konfigurace je takřka stejná, jen je to 13.3", stojí 24.5k a nemá OS, ten si lze nakonfigurovat, tudíž by potom vyšel asi na 26.5k i s OS. Jen je nevýhoda ten displej no . Ještě nad tím pouvažuj.
Mno uprimne jak jsem psal,ja pc vubec nerozumim,takze hledani by spocivalo v tom,jen ze bych se ptal jinych lidi a konfigurace taky asi u me nehrozi...:)chtel bych tu 15 velikost,to je zda se rozumny kompromis..hry a mobilita..koupim tento,ja stejne ty drobne rozdily nepoznam:):)jen jsem nechtel opravdu vyhodit penize a koupit smejd..pokud vteto cenove rovine tento pc patri mezi ty hodne dobre,tak to mi staci,nemusi byt nejlepsi:)
Omlouvam se ze znovu oteviram toto tema:)po zvazeni pro a proti jsem se rozhodl pro 17 display u ntb..byl by jeste nekdo ochotny mi poradit podle stejnych parametru..?:)klidne bych vzal i ten MSI co mi vsichni doporucovali na prvni strance,jen s vetsim displayem..klidne i priplatim vic..ntb do 30k. Dekuji moc za Vas cas:)
Zdravím, můžete mi poradit jestli společně ty komponenty dávají smysl?
popřípadě jestli bych neměl vzít 4070 Ti Super, základovka atd jestli dává smysl
windows jsem jinde nekupoval, jestli se dá pořídit i jinde budu vděčný za rady.
Jestli rychlejší RAM, tak Kingston Fury 6400, který má EXPO profil na 6400 i 6000MT/s, kdyby to nebylo stabilní - ale u X3D procesoru to není tolik důležité.
Ohledně desky - budu stačit zmíněné levnější, jen mají průměrné integrované zvukovky. Ty...
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...