Herní Notebook
Re: Herní Notebook
kkroki neboj se. VSman ti vybral opravdu kvalitní notebook od Lenova, které nikdy nezklamou.
Naposledy upravil(a) Exie_ dne 26 čer 2014 20:08, celkem upraveno 2 x.
to ja se nebojim, verim vam. jen by me jeste zajimalo, jestli ten notas bude schopny rozjet hru ktera vyjde treba za 2,3 roky popripade pristi rok jo. jde o to abych treba za ty 2 nebo 3 roky nemusel kupovat notebook novy. vim, ze je to tezka otazka, ale je to vcelku dulezite
Tady jsem ti našel ještě jeden od Asusu, ale pokuď opravdu stojíš o SLI tzv. dvě grafiky tak ber ten Lenovo.
http://www.aleva.cz/69402-asus-n550jk-1 ... -w8-1.html
A vydrží ti. Nikdo neví,co bude za 3-4 roky, ale na ty nižší/střední by neměl být problém.
http://www.aleva.cz/69402-asus-n550jk-1 ... -w8-1.html
A vydrží ti. Nikdo neví,co bude za 3-4 roky, ale na ty nižší/střední by neměl být problém.
no a ted zalezi co je lepsi pro me, to ja prave nevim
cenove jsou uplne stejne, ale nevim jestli je lepsi mit 2x grafiku starsi rady a hdd, ktery ma 5400 ot. nebo novejsi grafiku a hdd co ma 7200 ot. nevim co a jak ovlivni vykon

Souhlasím.
/edit - lepší bude lehce ten Lenovo.
/edit - lepší bude lehce ten Lenovo.
Já bych sice šel do http://www.aleva.cz/69402-asus-n550jk-1 ... -w8-1.html ale to už necháme na něm. Zkušenosti se SLI nemám, protože žádný takový jsem nevlastnil, ale známý měl už několik SLI a vždy využil půlku z většiny, ale jak říkám. Necháme to na něm.
Naposledy upravil(a) Exie_ dne 26 čer 2014 20:18, celkem upraveno 1 x.
protoze jsem zase slysel, ze celkem udela rozdil pocet otacek na HDD a na druhe strane hybridni disk, kdyz se oddeli system od ostatniho mista, tak to taky udela rozdil na vykonu, tak jsem z toho volaky zmeteny a nevim ktery by byl teda lepsi VSmanCZ rika, ze lenovo tak snad bude mit pravdu :)
Vyber si z těch dvou, nebo se zeptej ostatních jestli ten ASUS, nebo ten Lenovo.
např. na živě je nejlepší na notebooky swarm. Ten je na to borec.
Já říkám Asus. Vsman říká Lenovo.Teď otázka, co chceš víc. Já bych šel do ASUSU, protože se obávám, že ty dvě grafické karty opravdu nevyužiješ. Swarm má s tímto bohaté zkušenosti, co jsem slyšel a nedoporučuje SLI.
např. na živě je nejlepší na notebooky swarm. Ten je na to borec.
Já říkám Asus. Vsman říká Lenovo.Teď otázka, co chceš víc. Já bych šel do ASUSU, protože se obávám, že ty dvě grafické karty opravdu nevyužiješ. Swarm má s tímto bohaté zkušenosti, co jsem slyšel a nedoporučuje SLI.
Ten ASUS je cca. stejný jako ten Lenovo.
Lenovo s využitím SLI GT755M je na úrovni grafických karet GTX850M/GTX860M se menší částkou. A je velmi kvalitní. Tudíž bych volil Lenovo.
Lenovo s využitím SLI GT755M je na úrovni grafických karet GTX850M/GTX860M se menší částkou. A je velmi kvalitní. Tudíž bych volil Lenovo.
jasny rozumim no a toho swarma bych mohl kontaktovat jak prosim ?
Trochu nechápu otázku... swarma?
Vytvoř si na zive.cz účet a napiš mu. Je většinou v sekci "Notebooky".
Jmenuje se swarm.
EDIT: VSmane swarm je VIP uživatel na zive.cz. Je to jeden z nejlepších lidí na živě,který se pohybuje v notebocích. Opravdu odborník.
Jmenuje se swarm.
EDIT: VSmane swarm je VIP uživatel na zive.cz. Je to jeden z nejlepších lidí na živě,který se pohybuje v notebocích. Opravdu odborník.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní notebook +/- 40 000 CZK
od SaltMaster » 21 led 2025 18:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 3202
-
od walderan