Uff.. Ta grafika se kupovala hodně narychlo, jelikož stará odešla, takŽe jsem nechal na rodině ať mi nějakou koupí a koupili tuto... Ani jsem ji neštudoval Problém je ale v tom, že já nerozjedu Fifu 12 bez lagů ani na střední detaily, takže počítám, že to grafikou nebude
Všude? Jak to myslíš? Jen při náročnějších hrá, které nemám Při té Fifě jsou většinou lagy v jednu chvíli, pak přestanou a pak jsou zase A třeba při Tomb Raider: Underworld, se mi to trochu seká i na nejnižší detaily. Na střední se mi seká skoro na každém kroku a na nejnižší jenom sem tam... Taky to ale asi může být místem na disku, které hodně postrádám, a proto jsem taky rád, Zěs mi tam dal 1 TB, aspoň budu konečně mít místo
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...
Dobrý den, vybírám nový PC převážně na hry, aktuálně Tarkov nebo Pubg. Hraju na 1440p s 144 Hz. Tady sem zatím něco předběžně vybral PC_2025.png + Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Procesor je asi tutovka, Tarkov a mam pocit ze i Pubg sou...
Poslední příspěvek
Na ten chladič jsem četl většinou kladné hodnocení, takže pokud nebude kolidovat s ramkama a vejde se do bedny, proč ne.
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte