Ok, tak jsem odendal bočnici a při běhu pc je na dotek jakoby ta Část kde je to co drží chladič procesoru šíleně rozpálenej.. Hádám chipset.. procesor ukazuje 57° ale okamzite jsem ucuknul jakmile jsem se dotkl.
EDIT: Je rožhavený právě to, co drží chladiČ.. je to naprosto normální?
Vysoké teploty*
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vysoké teploty*
Z čeho jsou ty úchyty?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Přidělal jsem na to z druhé strany provizorně chladič.. A co se nestane, teploty klesnou od 12°.. Tak je asi něco špatně, když chladič netopí ale úchyty uplně hoří..
Z kovu, víc určit nedokážu ^^
Z kovu, víc určit nedokážu ^^
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kam z druhé strany?
Tak jsem to myslel, jestli jsou z plastu nebo z kovu, nějak jsem zapomněl, že to není boxák. Dívám se, že ty úchyty jsou v těsné blízkosti s měděným povrchem, takže je to jasné, z držáku se nemá kam to teplo účinně přenášet. Úchyty bych neřešil, dokud má deska i CPU dobré teploty.
Tak jsem to myslel, jestli jsou z plastu nebo z kovu, nějak jsem zapomněl, že to není boxák. Dívám se, že ty úchyty jsou v těsné blízkosti s měděným povrchem, takže je to jasné, z držáku se nemá kam to teplo účinně přenášet. Úchyty bych neřešil, dokud má deska i CPU dobré teploty.
Sestava v profilu.
No já nevím, pro fx je 62 stupňů hraniční, když přidělám z druhe strany (odstraním bočnici z té části kde nehledíte dovnitř pc
) a přidělám k te casti s procesorem větrák.. Tak to má na místo 70 stupňů 50....

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3073
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 22:43
-
-
Vysoké otáčky ventilátorů na notebooku Příloha(y)
od mateo- » 24 úno 2025 20:28 » v Problémy s hardwarem - 8
- 4961
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 08:36
-
-
- 10
- 3943
-
od Galli