Sluchátka a mikrofon do 2.5 K Vyřešeno
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka a mikrofon do 2.5 K
ty jsou zase plastové a toho se bojím.. navíc píšou, že se mohou zlomit a to nechci 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou, bohužel. Ale pokud s nimi nebudeš mlátit, tak se ti nezlomí.
Samsony, co mám, mají taky plastový most a spadly mi na zem asi pětkrát za půl roku. Vše OK.
Hlavní je to pohodlí a kvalita reprodukce. Uzavřené konstrukce se podle mě na doma nehodí. Proto bych vybíral spíše ty T500, HD558, DT 860.
Jo, všiml jsem si, že jsem v jednom z postů zaměnil HD558 za HD598. Za to se omlouvám.
Samsony, co mám, mají taky plastový most a spadly mi na zem asi pětkrát za půl roku. Vše OK.
Hlavní je to pohodlí a kvalita reprodukce. Uzavřené konstrukce se podle mě na doma nehodí. Proto bych vybíral spíše ty T500, HD558, DT 860.
Jo, všiml jsem si, že jsem v jednom z postů zaměnil HD558 za HD598. Za to se omlouvám.

Toto mám teraz doma ja.
Mikrák: http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-behr ... 10937.html
Slúchadlá: http://www.alza.cz/sony-mdr-v55-bila-d3 ... ch_dratova
Funguje to v pohode, ja to využívam len na skype a teamspeak, v pohode to vystačí...
Celková cena: 1290+1071=2361kč=85€
Mikrák: http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-behr ... 10937.html
Slúchadlá: http://www.alza.cz/sony-mdr-v55-bila-d3 ... ch_dratova
Funguje to v pohode, ja to využívam len na skype a teamspeak, v pohode to vystačí...
Celková cena: 1290+1071=2361kč=85€
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
a jaké máš prosím ty? stejně asi vezmu ty T500
a ještě ohledně toho mikrofonu.. vyplatí se investovat třeba do nějakého za 1000 kč? nebo postačí ten za 400 kč?
a ještě ohledně toho mikrofonu.. vyplatí se investovat třeba do nějakého za 1000 kč? nebo postačí ten za 400 kč?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych bral Genius 01A za padesát korun.
Ten Trust jsem neměl, ale prý je asi dobrý za tu cenu. Jen si nedokážu představit, jak moc dobrý je, oproti 01A.
Jestli to máš na Skype nebo občasný livestream, nebral bych nic za tisícovku. Postačí nějaký levný.
Já mám Samson SR 850 (s velurovými náušníky). Měl jsem možnost odzkoušet i ty T500 a dalších několik kusů, ale ty jsou mimo cenovou hladinu.
Ten Trust jsem neměl, ale prý je asi dobrý za tu cenu. Jen si nedokážu představit, jak moc dobrý je, oproti 01A.
Jestli to máš na Skype nebo občasný livestream, nebral bych nic za tisícovku. Postačí nějaký levný.
Já mám Samson SR 850 (s velurovými náušníky). Měl jsem možnost odzkoušet i ty T500 a dalších několik kusů, ale ty jsou mimo cenovou hladinu.
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka a mikrofon do 2.5 K Vyřešeno
dobře, tak vezmu trust a T500... díky moc 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2864
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 4
- 3979
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2801
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3463
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4237
-
od Kadel33