Když z tebe zrovna nebudou lítat výboje statické elektřiny a nebudeš šahat na částí komponent, kde nemáš (piny CPU/socketu etc.), tak si myslím, že nemáš co zkazit.
Taky jsem prodával na Aukru mojí Z11 Ale nikdo nekoupil :( Byla tam vystavěná asi 3 měsíce Přemýšlel jsem o FD4 White :-3 Jedna báseň.. A nebo Corsair 300R
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14 MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G PSU - EVGA 650 GQ Power Supply CASE - Fractal Design Define C TG
Když hodně chvátám, mám to za 20 minut ve skříni, ale to je o cviku. Pokud na to máš odpoledne, tak se s tím dá vyhrát. Složit PC je jako skládat lego. Zvládne to snad každý trochu zručný. Problém nastává v okamžiku, kdy to zapneš a nic se neděje. Pokud nemáš tu samou sestavu na zkoušení, neuděláš s tím doma nic a v lepším případě koukáš na točící se ventilátory. Na CZC skládají zdarma, tak to nech na nich. Máš tak 90% jistotu že to pojede a pak si s tím můžeš hrát.
V disku je 6 závitů (aspoň v tom, co tady mám ze starýho PC) , do 4 prdnu šrouby společně s antivibrační gumou, zasunu do slotu pro HDD a případně pak můžu ještě upevnit ke case. Tady si můžeš stáhnout manuál k mojí case (je to zhruba na 12. straně z 69)