PC pro babičku

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PC pro babičku

Příspěvekod Michael850 » 25 říj 2014 09:25

náhodou já jsem měl PC s EuroCase a v něm zabudovaný Fortron 350W a sloužil mi i s takovou mizernou skříni na kancl práce v pohodě 5 let takže pokud to je aspoň nějaký Fortron tak by pro babičku měl stačit :-) bohužel na hry to bylo nepoužitelné protože tam byla hodně slabá grafika a starý procesor DDR2 RAM atd. tak se to na hry bohužel nehodilo... na kancl práce to je víc než v pohodě ale kdyby se měl stavět kvalitní herní PC tak skříň se zabudovaným zdrojem určitě nebrat a už vůbec ne s EuroCase!!! Ale pochybuji že babička na tom bude hrát někdy hry tak v tom by neměl být problém tento PC se určitě nebude upgradovat na herní :-D

http://www.czc.cz/dr3edkp7f0ikh8lem8d1kbe0h3/seznam Já bych to vzal ještě takto kdyby byla potřeba mechanika tak vezmi Samsung SH-224DB
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Reklama

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”