Herní notebook max do 30000

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

akem
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Herní notebook max do 30000

Příspěvekod akem » 08 čer 2015 18:41

Seznam již veřejný

Ale já nikde netvrdím, že cenově a výkonově je na tom NTB lépe, jen že se dělají herní notebooky které už dokážou nahradit stolní PC a vše má své pro a proti...

a době kdy jsem ho kupoval, tak ofiko stál 38k

a nemáš tam SSD to je další položka 2000 :)

některé Tvé argumenty beru, ale některé pramení z neznalosti... :)

třeba hluk u tohoto NTB je minimální i při zátěži... a představ si, že mě ta 17,3" obrazovka právě teď na klíně na gauči a u telky naprosto stačí.

Jen sem dal argumenty, že herní NTB je dnes už naprosto v pohodě - kvalitní, tichý, nehřeje se, zvládne všechny hry na vyšší detaily spoustu i na maximum... a jsem jeden z těch, pro které má smysl.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 09 čer 2015 06:46

Predtim ofiko 38, ted ofiko 50. Ja jsem i s SSD na 44 a tehdy (nevim presne kdy) by to bylo pod 40 s prehledem.
Hluk to bude mit urcite vetsi nez ta sestava - mensi pasivy, mensi vetraky a vyssi otacky, bez odhlucneni. Teploty to muze mit ok, ale podle toho vypada i jeho dimenzovani a rozmery - o nejake extra prenositelnosti neni rec.

Co se ja snazim rict je, ze herni ntb je plny kompromisu. Neni na kazdodenni prenaseni jako klasicky ntb a na druhou stranu vykonny jako stolak. Muzes si ho vzit na klin na gauc, ale v tu chvili tezko budes hrat, maximalne nejake tahove strategie nebo auta. Ano, nekomu to muze vyhovovat, ale osobne bych to spis resil stolakem za 30 a obycejnym ntb na cesty za 10-12. Tim ziskam prakticky to nejlepsi z obou svetu a pokud se jeden z nich pokazi, porad zustavam funkcni.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 09 čer 2015 14:56

máš naprostou pravdu... Přesvědčovat mě který je s NTB maximálně spokojený, protože má vše co potřeuju je marný.

Na klíně v pohodě tankuju raid 25 ve WOWku nebo hraju zaklínače ;-) to je právě ta výhoda... je to díky perfektnímu chlazení a dlouhému kabelu... víc už nemá cenu řešit.

a k výkonu třeba procesor mám výkonější než kde jaká stolní i5 :)
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”