Jám mám taky Seasonic, a je tichej a doufám že i kvalitní

. Konkrétně mám SEASONIC SS-500ET 500W 80PLUS OME, tehdá jsem ho kupoval pod 1000Kč (cca před půl rokem) a vůbec toho nelituju, rozhodoval jsem se mezi ním a ještě jedním (značku už si nepamatuju, ale stál kolem 500K tak to už něco napoví

) a jsem rád, že jsem ho tehdá nekoupil (ikdyž jsem mohl mít HD5770 místo mojí HD5750). Známí má taky Seasonic (konkrétně SEASONIC SS-650HT) a taky si nestěžuje. Já byh šel do Seasonicu už jenom proto že kdysi jsem navrhoval dva PC (majitel si to pak skládal sám podle mnou navrhnutých součástek), jeden měl zdroj Eurocasse (na výslovné přání, že chce zdroj co nejlevnější a nenechal se přemluvit, že ja lepší si připlatit) a druhej Flotron a nakonec dřív odešel ten Flotron, je to už sice 6 let (takže ty na to ohled neber, dnes je kvalita těch zdrojů uplně jinde a Flotron je ve vyžích cenovýcho kategorii skoro stejně dobrej jako Seasonic) a nakonec ten Flotron vyměnili v záruce takže to byla nějaká výrobní vada (ale já bych si ho osobně nekoupil, navíc se mi nelíbí černý zdroje, když mám celej vnitřek stříbrnej

) a ten vyměněnej funguje dodnes stejně jak ten Eurocase, ale musím říct, že ten eurocase už není schopný dotat těch 350W co je na něm napsaný a ten 300W Flotron toho utáhne mnohem víc

. Jo a té OME verze se bát nemusíš, já už si ani nepamatuju kdy jsem kupoval naposledy klasicky zabalenej zdroj, te Seasonic jsem dostal do ruky tak jak je v PC, akorát gumičnou byly "svázaný" ty káblíky a pokud si ho necháš poslat poštou tak ti ho stejně musej dát do nějaký krabičky a pokud nemáš výstavku krabiček k součístkám od PC tak byjsi ji nejspíš stejně vyhodil

, akorát u OME nemáš kabel k napájení (ze zásuvky), ale ten stejně nejspíš použiješ od stávajícího zdroje.