Doporučte GTX 680 Vyřešeno
Re: Doporučte GTX 680
Mě by zajímalo kdo si TEĎ koupí gtx580.
Ponuky mám zatiaľ dve, jedna relatívne slušná, druhá trošku horšia. Z toho sa mi odvýjajú nemalé problémy. Buď počkám na pravého nástupcu a na nereferenčné GTX 680, ale riskujem, že GTX 580 už nepredám (alebo hlboko pod cenu), alebo kúpim GTX 680 hneď (možno pretaktujem. neskôr môžem kúpiť aj lepšie chladenie) ale je riziko, že budem túto kúpu ľutovať, keď prídu nereferenčné modely a hlavne nástupca GTX 580.
Naposledy upravil(a) cobr4in dne 23 bře 2012 17:15, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
A nebo to prodáš teď a budeš bez grafiky čekat !
Tiež možnosť. Ale kľudne sa môže stať, že nakoniec žiadny "pravý" nástupca nepríde, alebo príde, ale za takú cenu, že ďakujem.
► Zobrazit spoiler
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vůbec nemá smysl měnit GTX 580
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto, Ty čo si myslíš ohľadom nástupcu GTX 580? Bude, alebo nebude? Alebo ním zostane GTX 680?
► Zobrazit spoiler
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
GTX 580 je high end. GTX 680 měla být vyšší mainstream a výkonem se posunula do high endu a plnohodnotného Keplera ještě nevydali a obávám se, že po úspěchu GTX 680 jen tak nevydají, protože i tohle stačí na všechno okolo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
A myslíš, že ak by ho predsa len vydali, cenovo nahradí GTX 680, pričom tá pôjde s cenou dolu, alebo to bude presne naopak - high end za cenu dvojčipu a cena GTX 680 zostane nezmenená?
► Zobrazit spoiler
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím si, že cenově půjde výš, ale tomu ťamťungovi od nVidie do hlavy nevidím...
Mne len nie je jasné, ako by "nástupcu" nazvali, pretože 690 by mal byť názov pre dvojčip. Neviem, ale myslím si, že nič už nebude.
► Zobrazit spoiler
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”