"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
A proč vlastně chceš koupit nový cpu, máš novou grafiku tak potřebuješ upgrade na nový cpu nebo co? //Protože, pokud si to na taktuješ/zkusíš odemknout na quad core, tak nemusíš kupovat nový procesor.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
No potřebuji nový procesor protože už mě štve jak se to všechno seká PC jsem přeinstaloval a vše mám tam jedinej internet a csko 1.6 a seká se to jak prase a nevím proč :(
No tak nejspíš budeš mít BOX, vyapdá nějak takhle nebo
Pokud bys tam měl něco lepšího tak bys to mohl zkusit nataktovat a odemknout (dost bys ušetřil)
To warcraftan: To máš pravdu, možná by víc pomohlo vyměnit grafiku.
To papam7 : Možná bych vložil log do sekce HJT (pokud se seká OS) pokud se ti sekaj hry tak to bude grafikou (samozdřejmně to může být i HDD, zkontroluj ho utilitou od výrobce).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ahoj,
mám doposud grafickou kartu GTX 960 (přesně jako je na obrázku).
Bez názvu.jpg
Chtěl bych však nějakou novější, ale i přesto bazarovou, protože na nové kousky nejsou zkrátka finance.
Nebo se vyplatí více nějaký procesor novější? Co byste...
Zdravím, už dlouho zvažuji update svého procesoru R5 2600 s RTX 3070 za něco co by se sebou dobře sedělo. Často ve hrách cítím propady FPS a často kousaní ve hře CS2 nebo ONCE HUMAN. Sám vím že mám podle stránky cca 26%.
Hledám teda něco co by bylo...
Poslední příspěvek
B450-A PRO MAX a XMP mám zaplé.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
takže AMD Ryzen 5 5600 by měl stačit ?
Dodatečně přidáno po 5 hodinách 13 minutách 23 vteřinách:
Tak mám procesor R5 5600
mám problem nejde mi flashnout, dal jsem...