Podle čeho mám vybrat HDD? Vyřešeno
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Podle čeho mám vybrat HDD?
Já to bral spíš z pohledu toho, že tu někdo napsal, že za 3 měsíce odejde.
Tady je CDI log z mýho, aby tazatel viděl, že zije i po 11k natočenejch hodin.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Teď jsem ještě přemýšlel, že bych teda OS hodil na ten nový. Rozdělil ho na systém + data a na ten starý zálohoval, co říkáte? 

No klidně ale je vždy lepší mít datový a systémový disk zvlášt.
Tak ber ten blue.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
ondoubek: Jak by si to udělal ty, být v mé roli? 

Záleží v jaké je ten 320Gb kondici.Pokud v dobré,tak bych koupil ten seagate co jsi navrhoval na data.Protože s diskem společným na data i systém nemám moc dobré zkušenosti.
M4RTY píše:čau čau, Vánoce se blíží tak vybírám![]()
Chtěl bych nějaký druhý disk k mému 320GB, chci aby byl větší. Líbí se mi http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105H400000000001FPW
Doporučíte mi jiný nebo je tento dobrý?
Poněkud předražené, před rokem a něco jsem kupoval Samsung SpinPoint F3 1 TB, 7 200 ot. za nějakých 1 250 Kč, Seagate bych se já osobně vyhnul. Před pár měsíci jsem kupoval externí (NAS) LAN hard 3 TB s DLNA (spolupracuje přímo s naší DLNA TV a současně s kterýmkoli PC na síti) a paráda, na data jak stvořený, za nějakých 4 750 Kč, jede i na Win XP, WD My Book Live >>> http://diskova-pole.heureka.cz/western- ... -live-3tb/
Kruci, každý by se vyhl nějaké značce..a potom si vybírej 

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:Poněkud předražené, před rokem a něco jsem kupoval Samsung SpinPoint F3 1 TB, 7 200 ot. za nějakých 1 250 Kč
A pak jsi byl v kriminale nebo na vesmirne misi, ze nevis, co a proc se s cenami stalo?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
M4RTY, uvědom si, že čím delší bude tato diskuze, tím zamotanější budeš mít hlavu a nebudeš vědět, který HDD vybrat. Prostě co přispěvatel, to názor. Našel jsi zde 2 nebo 3 stejné? Neváhej a řiď se jimi. Jestli jsi žádné stejné nenašel, stejně to zůstane na Tobě. Já Ti na rovinu říkám, že už Ti z toho větší guláš dělat nebudu! 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mohu doporučit Seagate Barracuda či ten Samsung SpinPoint (jeden mám v PC a druhý v MMC, obojí šlape krásně). Výběrem jednoho z nich rozhodně nešlápneš vedle.
Abych se vrátil k základní otázce - "Podle čeho mám vybrat HDD?". Vpodstatě je to jedno. Jako systémový disk se v současnoti vyplatí SSD (tam je třeba si opravdu vybírat) a jako datový disk normální interní 3,5" HDD a je v podstatě jedno jaký, budeš-li se pohybovat v rámci známých produktů.
to X: Také jsem před rokem a půl kupoval 2TB disk za 1,7k, jenže pak přišly povodně...

Abych se vrátil k základní otázce - "Podle čeho mám vybrat HDD?". Vpodstatě je to jedno. Jako systémový disk se v současnoti vyplatí SSD (tam je třeba si opravdu vybírat) a jako datový disk normální interní 3,5" HDD a je v podstatě jedno jaký, budeš-li se pohybovat v rámci známých produktů.
to X: Také jsem před rokem a půl kupoval 2TB disk za 1,7k, jenže pak přišly povodně...

Povodně jsou dávno v prd*li, továrny obnovené, pro vyšší ceny už dávno nejsou důvody ... přitom ceny zvýšili i továrny a značky, které k tomu neměli důvody, kromě trhu ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1914
-
od buripe
Zobrazit poslední příspěvek
15 pro 2024 18:21
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1846
-
od Kminek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 5003
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1803
-
od Grander
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2020