Takže volal jsem na Okay, že mám dotaz ke zboží (ta flashka), operátorka na mě hned vybafla, že cena byla chybně uvedená, tak jsem se zeptal, proč váží balení půl kla a ona se strašně divila, že to taky bude nějaká chyba. Takže plaťáka to nemá a skutečná cena je již uvedená.
Kasa: Zeptal jsem se rovnou, jestli včerejší "sleva" platí a ona řekla, že určitě ano, že ceny se často mění, tak sem jí řekl, jestli i za těch pár pětek, tak se chvíli divila, poptala se někde a řekla, že všechny ceny by měly být v pořádku, tak sem jí nadiktoval číslo faktury a pak se teda strašně divila, začla se moc omlouvat, že asi nějaký chyba. Tak jsem se zeptal, proč i v desíti jiných obchodech a odvětila, že možná tam byla -taky- cena od dodavatele (to mi hlava nebere, že by to měli tak levno od dodavatele)? Zeptal jsem se, jestli se to teda stornuje a příjde email s vyrozuměním. Řekla, že ano a rozloučili jsme se.
Elektrostop už jen z hecu: napsal jsem na ICQ podpoře/operátorovi, jestli ta cena 62, co tam je, má plaťáka. Nic neodepisoval, tak jsem obnovil jejich stránku a hle... cena rapidně stoupla. Po chvíli napsal, že se omlouvají, pravděpodobně chyba v systému.
Nejraději bych je chvíli "buzeroval" ať mi proplatí to krédo

Pravděpodobně se asi všichni všem omluví v emailu. Tak... a teď už je to námět na článek... :)