Herní PC do 35k
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní PC do 35k
Sony vegas, profi program od adobe např adobe after effects, všechno to jede přes procesor, jsou to programy přes rendering, a následně použity např do herních videí (moviemaking). Cuda se jako výhoda pro volbu gk nvidie často přeceňuje a to zbytečně. Trh teď nenabídne nic lepšího než AMD grafiky. Před nástupem HD7xxx byli Nvidie dost dobré, např i já sem měl GTX 560 Ti :-)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
No já pořád nevím, ale mě s Core i5 šlapali fotky v RAW s GTX560 podstatně rychleji, než nyní s AMD kartou (Photoshop). Ale možná máš opět pravdu, třeba někde dělám chybu. Holt, kdo to nezkusil 

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Uprava mého návrhu dělal jsem ho už dřív a potřeboval trochu vyladit tady je nová verze: http://www.czc.cz/b2jvnp2uu6i8t9q9jg9nrgnomf/seznam
myslím si že je to ok a ještě ti zbydou peníze na dokoupení HDD nebo co budeš potřebovat...
myslím si že je to ok a ještě ti zbydou peníze na dokoupení HDD nebo co budeš potřebovat...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak teď nevím. Je lepší 7970, nebo GTX 670? A potom ta 2. sestava od Clorky-ho: Nevyplatilo by se spíš si 900,- připlatit a jít do i7 3770k? Kdybych se rozhodl taktovat, neuvařil bych to tam? 

lepší volba je GTX 670 i když Radeon je trochu výkonější...
Nvidia má lepší karty,podporu,funkce a teď udělala optimizer kterej ti sám optimalně nastaví hru měl jsme obě karty a osobně už bych šel jen do Nvidie...
Nvidia má lepší karty,podporu,funkce a teď udělala optimizer kterej ti sám optimalně nastaví hru měl jsme obě karty a osobně už bych šel jen do Nvidie...
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hlouposti tady šíříš.
7970 lepší overclockablitu a je i silnější než GTX670.
Po OC silnější než GTX680.
7970 lepší overclockablitu a je i silnější než GTX670.
Po OC silnější než GTX680.
http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... u?start=13
no nevím jestli je silnější každopádně rozhodnutí je na autorovi
no nevím jestli je silnější každopádně rozhodnutí je na autorovi
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle je test ze Srpna 2012, od te doby už dávlo vyšli nové ovladače od AMD, které nabízejí lepší výkon.
ale asi před týdnem vyšli i nové ovladače nvidia které taky zvyšují výkon o desítky procent sám je mám...
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je to samé jako tvrdit, že 2,0l/81kW je po chipu silnější než 2,0l/103kW. Ano, může být, ale za jakou cenu? Když už budu něco srovnávat, tak buď oboje v referenčních taktech a nebo v OC, nikoli jak se mi to hodí do krámu. 7970 pro mě tedy není a ani nebude soupeř pro GTX680. Pokud objektivně srovnáme GTX670 a 7970, tak červení již mají, díky doladění ovladačů, navrch, co se týče výkonu. Avšak zase tak zásadní to při srovnání OC edicí není - za normální OC verzi u AMD neberu 6GB GHz Vapor-X, aby se zase někdo neozval. Teploty v zátěži mají karty srovnatelné, avšak spotřebu má nVidia podstatně nižší. Navíc, při srovnávání výkonu ve hrách též záleží na zvoleném titulu, někde září AMD (Civilizace) a někde zase nVidia (Batman). A co to je zase za slovo 'overclockablita'? Bože, to by to nešlo říct srozumitelně česky?
Poslední věc k výhodě CUDA - pochopil bych, že někdo může zpochybnit výhody u Vegasu. Donedávna to v něm opravdu fungovalo spíše tak, že nefungovalo, ovšem verze 12 by již měla být v tomto smyslu odladěná a použitelná. Ale zpochybňovat produkty Adobe, pro něž je to vlastně celé navrhnuto, to snad ne. Fajn, přes GPU akceleraci neprojde vše, ale doporučoval bych se podívat na rozdíly ve výkonu v Premieru s Mercury Playback Enginem s odpovídající kartou (vše od GTX650 nahoru)..

Poslední věc k výhodě CUDA - pochopil bych, že někdo může zpochybnit výhody u Vegasu. Donedávna to v něm opravdu fungovalo spíše tak, že nefungovalo, ovšem verze 12 by již měla být v tomto smyslu odladěná a použitelná. Ale zpochybňovat produkty Adobe, pro něž je to vlastně celé navrhnuto, to snad ne. Fajn, přes GPU akceleraci neprojde vše, ale doporučoval bych se podívat na rozdíly ve výkonu v Premieru s Mercury Playback Enginem s odpovídající kartou (vše od GTX650 nahoru)..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
domson j máš pravdu, tak se podívej, že v drtině titulů je lepší AMD.
Podívej te se na jednotlivé tituly a spočítejte si, v kolika her je lepší ta firma nebo ta firma. A taky cenu těch karet.
takže HD7970 je slabá karta a GTX680 je lepší?
Podívej te se na jednotlivé tituly a spočítejte si, v kolika her je lepší ta firma nebo ta firma. A taky cenu těch karet.
Spyke
7970 pro mě tedy není a ani nebude soupeř pro GTX680
takže HD7970 je slabá karta a GTX680 je lepší?
ALE NOVÉ OVLADAČE OD NVIDIE JSOU 313.96 NÉ TY CO TAM MÁŠ TY!!!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3262
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14