mam si koupit ipad Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: mam si koupit ipad

Příspěvekod MEN » 10 úno 2013 17:07

Například jsi na hlavní obrazovce a jdeš na vyhledávání tam je lag.. Zařízení skoro nejde aktualizovat hlásí pořád nějaké chyby.. Neustále pády internetového prohlížeče. Email vůbec nespolupracuje email hodí kdy chce klidně i o týden později.. mám ještě pokračovat ?? IOS jsem měl 2 roky a je to s prominutím na ho*no ..

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 10 úno 2013 17:11

Jen pokračuj... Tohle jsou problémy, co byly tak před dvě lety a u první verze iP. Teď už nic takového není, ale jo. Zkusil sis... Co jsi měl za zařízení teda?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 10 úno 2013 17:20

Tak mne třeba vždycky (poslední dva roky) dostane jak IOS má problém s přechodem roku, to kruciš nemůžou vyladit?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MEN » 10 úno 2013 17:26

No měl jsem Ipod touch 4 a 5 generace a ty problémy jsou stéle.. A to že ios se ani po aktualizaci vůbec chování nezměnilo a bylo to uplně to samé akorát místo hranatých posuvníků byli kulaté to jsem se musem normálně smát !!

adavyp
člen BSOD týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod adavyp » 10 úno 2013 17:32

Imho od Apple má smysl kupovat jenom MacBook. Znám pár lidí co mají iPhone a jsou to spíš takoví neumětelové. Nedokážou zatlouct ani hřebík. Tím nechci tady nikoho urazit, jen se mi docela osvědčilo, že ten kdo má mobil od Applu, je nešikovnej. Sám nemám ani iPhone ani Android, takže nikoho nechci soudit. Jen říkám svou zkušenost.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.

"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 10 úno 2013 17:33

Tohle byl problém zařízení po JB. Nj, odsoudit celou značku kvůli vlastnictví low cost zařízení... Nic, tady končím. Každému co třeba. Jen jsem chtěl vyvrátit mýty, ale očividně to nemá smysl, protože si stejně budete mlít svou a předhazovat věci, co píší uživatelé, kteří si systém sami rozhasili JB... nebo jsou X let staré a dávno vyřešené. Je to úplně stejné jako nadávat na Samsung, že je to shit, když jsem si tam nahrál custom romku... Já jsem spokojen se svým zařízením a vy určtě taky, takže další flame je zbytečný...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Widlajz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Widlajz » 10 úno 2013 18:04

memphisto souhlasím s tebou, sám jsem zastáncem iPhonů a celkově věcí od Applu.
Jak si přesně napsal vlajková loď od Samsungu Galaxy SIII a kontakty tomu načítají déle jak 10 sekund. To mi přijde špatný vtip za 15 000,-.
Sám Android mám (bohužel), na stock romce skoro nepoužitelné a ne všichni jsou tak zruční aby si provedli ROOT + nahráli custom ROM. Nemluvme ani o aktualizaci systému S3, kdy čekáš na update třeba 14 dní než ti ho telefon sám vybídne. Zakončím to tím, že memphisto má prostě pravdu, neni nad iPhony, jsou teda drahý jak čuně, ale zase jsou rychlý, nesekají se, nepadají aplikace a zručnější mohou využít plný potenciál iOS a jeho modifikaci, stejně jako uživatelé Androidu.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750

Arha
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Arha » 10 úno 2013 18:19

Zajímavé, mě se kontakty načtou okamžitě. Mám tam stock rom a pracuje to naprosto skvěle. A říkat, že nej je iPhone a ostatní je nic je pěkný nesmysl. Apple má výrobky jen pro ty majetnější, ti, co si mohou dovolit telefon do 5000-8000 Kč mají smůlu.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

joudar11
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod joudar11 » 10 úno 2013 18:23

Souhlas s Edou. iPad je nesmysl - nekompatibilní, předražený.

Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Stav:

Příspěvekod Adys301 » 10 úno 2013 18:26

Taky si myslím, že načítání kontaktů 10s je kravina. SIII má čtyřjádrový CPU s frekvencí 1,4 Ghz, i moje slabé HTC Desire C s jednojádrovým 600 mhz CPU načte kontakty okamžitě a telefon se nijak extrémně neseká, maximálně na internetových stránkách, kde je hodně údajů a nejsou v mobiní verzi

A tablet mi sám o sobě přijde jako zbytečnost, se kterou se dá jen machrovat.

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 10 úno 2013 18:28

Ale,ať si koupí klidně iMac,hlavně že tam bude cool nakouslé jablíčko :-)
Když má peněz na zbyt. Musím uznat,že občas(tak raz za dva týdny) se mi tablet asi na 0,5s sekne. Já jsem měl bazarový iphone 3GS,sice starší,ale byl to hrozný šit, debilní odezva displaye, u wifi se mi nešlo připojit na WPA2/PSK, jediné co šly byly 3D hry. A už kvůli této zkušenosti si od Apple ni nekoupím.

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 10 úno 2013 18:35

Hele já bych tablet bral jenom pro video a net a vše mi přijde trochu zbytečné, když za stejnou cenu koupím note/netbook, který toho umí víc. Jinak Apple je kvalitní, ale Iphone by jsem si nekoupil. Mě příjde takový o ničem, raději bych si vzal Galaxy Nexus. Je to každého věc, ale musíte uznat, že Apple opravdu umí dělat notebooky(taky podle toho stojí :/ )
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”