PC herní sestava (23.000,-)

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: PC herní sestava (23.000,-)

Příspěvekod IDVert3X » 23 čer 2014 13:13

Tak zase hučať ako vŕtačka to nehučí, len hovorím, že počuť ju je.. :-)
A pri hraní keď si dáš poriadne slúchadlá to ani nepočuješ... takže to máš jedno.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:43, celkem upraveno 3 x.

Reklama
VSmanCZ
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod VSmanCZ » 23 čer 2014 13:15

No rozdíl tam je v otáčkách velký, Gigabyte je dosti hlučná, ale není to žádná tragedie.
/edit - RedMasterSK, nepotřebuje ani sluchátka... pokud nedá ucho k bedně, tak to slyší minimálně.

IDVert3X

Příspěvekod IDVert3X » 23 čer 2014 13:21

Je rozdiel mať PC vedla seba na stole a niekde veľa stola, že? Pokiaľ to nemá pri sebe je to v poho.
Mňa skôr sere tá moja "vysávačová" grafika, tá vie hučáááť...
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:43, celkem upraveno 3 x.

mmfmoc
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod mmfmoc » 24 čer 2014 00:04

Vím, že už řešíte jen grafiku, ale jde o i o tisícovku levněji ;-)
http://www.czc.cz/b1t88a23pojfpb3cbe8hgnvk9d/seznam

NOM
nováček
Stav:

Příspěvekod NOM » 24 čer 2014 10:39

mmfmoc, RedMasterSK
teď nevím který z těch dvou seznamů dát na posouzení budoucím spolubydlícím, obojí vypadá super, určitě o tom víte dost, ale já jsem hardwerový druhý phillip j. fry :D takže jestli se můžete nějak na tom dohodnout, co je výkonější samozřejmě o tisícovku levnější to je řacha, ale bedna se mi víc zase líbí od Reda. Ale tak bedna nehraje roli ne ? Tedy že bych třeba vzal mmfmoc ův seznam akorát vyměnil bednu. .... sorry že to zbytečně zdržuju a dramatizuju ale stejně jako auto nejsem automechanik a nekoupím podle barvy nebo podle keců prodejce, chci analýzu, názor odborníka, a hlavně nestrané osoby. Zatím je tutovka jen že to bude v czc, a základy nainstaluju už před přestěhováním. Díky všem za podporu a ochotu ;)

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 24 čer 2014 11:58

Liší se docela v detailech.
Jiná značka zdroje-obě patří k těm lepším. +-71

Jiná bedna- Přijdou mi v základu řešené vcelku obdobně, tak záleží na tvých preferencích ve vzhledu. Ta Corsair je menší a lehčí, vepředu má jen dvě USB v Zalmance je spousta větráků, zvaž, kde tu bednu budeš mít, třeba pro mě by byly ty USB a jacky "na střeše" z prostorového hlediska hodně nepraktický faktor. -+380

Jiné SSD- Ten Samsung je podle userbencharku rychlejší, ale Crucial je s touhle cenou rozhodně lákavá možnost, oba jsou dobré. +-190
A ta sestava od mmfmoc nemá mechaniku, tak záleží na tobě, jestli ji potřebuješ. +-395
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM

NOM
nováček
Stav:

Příspěvekod NOM » 24 čer 2014 12:05

aha ... no já právě nevím kde v novém bytě ten pc bude, ale budu mít dost místa tak abych si ho dal na stůl nebo na zem, takže připojení usb z vrchu mi nevadí, navíc už jeden starší pc jsem tak měl na zemi, ale měl usb ze spodu, přežil jsem to, není to pro mě nějaká překážka, no a mechanika tak tu říkali že si musím dokoupit už u RDSK sestavy. Takže stím i počítám a co jsem viděl mechanika stojí kolem dvou stovek... to mi stále výjde na far cry 4 ve slevě (20.000) celkově je prostě bomba. Díky za konzultaci.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”