ymorduur píše:Pocitac mam uz tyden doma a nakonec jsem zvolil CzechComputer. Sestaveni PC je u nich zdarma a Software jsem si nainstaloval sam. Dokonce ani nedavaji pecet na Case takze se v tom muzu i hrabat.Akorat me trosku mrzi ze me nekdo poradil DVD vypalovacku Samsung SH-S183L ktera me druhy den prestala fungovat a hned jsem musel reklamovat a ted musim cekat nez me poslou novou.
James_Radlle píše:Taky mironet sestavuje pc ale nechci ho moc propagovat, protoze spousta lidi ho nema rada. A me uz taky parkrat nehorazne nastvali, coz muze byt vyjimka.
Zalezi taky na tom kde bydlis, vybral bych si taky podle toho. Ono az budes neco reklamovat, budes muset prinest cele pc, takze si to rozmysli.
Verxes píše:James_Radlle píše:Taky mironet sestavuje pc ale nechci ho moc propagovat, protoze spousta lidi ho nema rada. A me uz taky parkrat nehorazne nastvali, coz muze byt vyjimka.
Zalezi taky na tom kde bydlis, vybral bych si taky podle toho. Ono az budes neco reklamovat, budes muset prinest cele pc, takze si to rozmysli.
Já mám Mironet rád, dobrý ceny, perfektní obsluha, umí poradit s výběrem (a docela dobře) - mám od nich 3 PC a zatím bez reklamace (akorát jsem reklamoval 5.1 repro, ale to není PC).. naopak mám negativní zkušenost např. s Czechcomputer. Alzasoft je taky OK
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů