Zdroj s modulární kabeláží se liší tím, že si zapojíš do zdroje jen ty kabely, které potřebuješ. Nic ti nikde nevisí, nepřebývá, neplete se. Skříň pak vypadá líp, kabely se stejně tahají zadem jakoby za základní deskou, ale né vždy je tam hodně místa pro dalších 8 kabelů co by tam někde visely... Je to na tobě, nebude se to lišit v ničem jiném.. zrovna 620W Seasonic je modulární o 350 dražší, což není málo.. ale není to ani moc..
A pokud si viděl už pár videí jak složit PC, tak si myslím, že bys s tím neměl mít nejmenší problém.. S tím náramkem.. hodně lidí to neřeší vůbec, já teda vždycky skládal prostě na linu, bez ponožek, dotkl se ústředního topení... Myslím že pokud si nevezmeš bavlněné ponožky a nebudeš si 5 minut česat háro, mělo by to být v poho..
U toho CZC.. já bych mě strach třeba z toho, co se mi stalo párkrát u alfy.. že mi dali rozbalenou krabici, na věci byly vidět otisky prstů a tak.. vypadalo to jak použité.. ohánějí se tím, že to "namátkově rozbalují, jestli balení obsahuje všechno".. ale to bych nevěřil, takže vždy pána pošlu někam a řeknu, že chci nerozbalenou krabici, nejlepe přelepenou plombou.. Já sem tak podezíravý, že bych hned viděl situaci, kde mi mají složit PC a schválně vezmou věci vrácené, rozbalené apod. aby je nemuseli prodat se slevou..