Levné chytré hodinky

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Levné chytré hodinky

Příspěvekod Michael850 » 27 úno 2015 21:59

Když se to tu tak obnovilo, za 1. se mi zdá, že to je ve špatné sekci. A za 2. zajímalo by mě, na co tu S4 máš, když s ní jenom telefonuješ a vydrží ti tolik dní. To máš snad vyplé všechny notifikace apod., ale je trochu problém, že nevyužíváš vůbec potenciál toho telefonu a v pohodě by ti stačila nějaká tlačítková Nokia......
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Reklama
WinDroid
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Levné chytré hodinky

Příspěvekod WinDroid » 27 úno 2015 22:05

Jo zrovna jsem si nedavno říkal že proč vůbec mám tak drahý telefon. Momentálně bych radši nějaké ty PS4 než tohle. Ale tak mám ho na dlouho dopředu :) Občas si nějakou hru zahraju. Opravdu mám vyplé uplně všechno, jen zvuk zaplej :D Občas Wi-Fi nebo mobilní data :D
edit: ještě vždy když ležim pouštím si na tom filmy, nebo videa :D A k té sekci, tak vybíral jsem levné chytré hodinky, a je to hw, takže jsem potřeboval poradit s výběrem HW (chytré hodinky jsou HW, klasické ne :D) Možná by to šlo i do mobilů, tabletů a jiných...... ale správně je to i zde

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”