Kompletní herní PC vč. monitoru do 40.000 Kč
Re: Kompletní herní PC vč. monitoru do 40.000 Kč
Ano, ale ted to za ty 3 mesice stoji. Nove grafiky srazi cenu aktualnich a jeste budou mit plnou HW podporu DX 12. Tu nemaji s velmi vysokou pravdepodobnosti ani maxwell grafiky od NVIDIE. Kdyby byl Leden, tak bych rozhodne cekani neradil:D Protoze vim, jake to je, tesit se na nove PC.
Být tebou, tak nečekám a beru hned.
970 se dá koupit z alfy za 9600 kč + zbytek bych si nechal složit od czc.
Navíc 970 je velice slušná karta a nějaký ten pátek určitě vydrží a navíc nové karty od AMD vyjdou někdy až červen/červenec, takže pokud si budeš chtít zahrát batmana,zaklínače a pod, tak budeš čekat nesmyslně na PC ...
Já bych na tvém místě 3-4 měsíce čekat nechtěl ...
Co se týče directu 12, tak tam bych taky problém neviděl ... 9xx řada oficiálně podporuje a i kdyby ne, tak stejně v době, kdy to bude těžkej standart, tak už aktuální karty budou zastaralé ...
970 se dá koupit z alfy za 9600 kč + zbytek bych si nechal složit od czc.
Navíc 970 je velice slušná karta a nějaký ten pátek určitě vydrží a navíc nové karty od AMD vyjdou někdy až červen/červenec, takže pokud si budeš chtít zahrát batmana,zaklínače a pod, tak budeš čekat nesmyslně na PC ...
Já bych na tvém místě 3-4 měsíce čekat nechtěl ...
Co se týče directu 12, tak tam bych taky problém neviděl ... 9xx řada oficiálně podporuje a i kdyby ne, tak stejně v době, kdy to bude těžkej standart, tak už aktuální karty budou zastaralé ...
Tak sestava zakoupena (nakonec jsem si i udělal radost a zakoupil takto http://www.czc.cz/98go99jt4gisk8j4v4d8tod6u5/seznam ). Ještě jednou bych vám tedy chtěl poděkovat za reakce - dá se říci, že snad od každého jsem si vzal něco
. Se sestavou spokojenost - víc po pár hodinách používání říct asi nejde a navíc jak už bylo řečeno, co člověk, to jiný názor a obliba značky. Jen bych možná napsal reakci ohledně pískání grafické karty u MSI GTX 970. Zapískala mi opravdu jen při testování ve 3Dmarku při 1000 fps a více. U žádného jiného programu, hry (vč. menu ve hře) nebo při "běžném užívání PC" není slyšet absolutně nic (mimo jiné je celkově velice tichá a to i při zátěži)...
Ještě jednou díky, ocenil jsem každý názor!
Na konec bych se ještě jen zeptal (nechce se mi zakládat nový dotaz s novým vláknem) - sem tam na vteřinku něco jakoby "zapískne". Jedná se o krátký, vždy stejný "zvuk" opakující se náhodně třeba jednou, nebo 2x do hodiny. Zkoušel jsem googlit a nabízí se hned hromada věcí - zdroj, deska, grafika.... Všechny tyhle věci ale byly třeba při zátěží, po spuštění PC, nebo se jednalo o delší pískání. Napadlo mě, jestli by to nemohl být třeba jeden z disků. Trochu mi to připomíná zvuk který vydává po zapojení externí disk (tenhle je jen trochu "pisklavější"). Není možný že to třeba nabíhá pevný disk, když nějakou dobu pracuju čistě v programech, které mám na ssd disku (kde mám i OS)??? Nebo máte nějaký jiný tip co by to mohlo být? (je to fakt náhodně a ojediněle, takže hlavu strkat do bedny nebudu a výměna zdroje, nebo odpojování disku se mi kvůli takové blbosti nechce řešit...

Ještě jednou díky, ocenil jsem každý názor!
Na konec bych se ještě jen zeptal (nechce se mi zakládat nový dotaz s novým vláknem) - sem tam na vteřinku něco jakoby "zapískne". Jedná se o krátký, vždy stejný "zvuk" opakující se náhodně třeba jednou, nebo 2x do hodiny. Zkoušel jsem googlit a nabízí se hned hromada věcí - zdroj, deska, grafika.... Všechny tyhle věci ale byly třeba při zátěží, po spuštění PC, nebo se jednalo o delší pískání. Napadlo mě, jestli by to nemohl být třeba jeden z disků. Trochu mi to připomíná zvuk který vydává po zapojení externí disk (tenhle je jen trochu "pisklavější"). Není možný že to třeba nabíhá pevný disk, když nějakou dobu pracuju čistě v programech, které mám na ssd disku (kde mám i OS)??? Nebo máte nějaký jiný tip co by to mohlo být? (je to fakt náhodně a ojediněle, takže hlavu strkat do bedny nebudu a výměna zdroje, nebo odpojování disku se mi kvůli takové blbosti nechce řešit...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5622
-
od kamilmen
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 17:12