Kompletní herní PC vč. monitoru do 40.000 Kč

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Krakenen
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Kompletní herní PC vč. monitoru do 40.000 Kč

Příspěvekod Krakenen » 16 bře 2015 10:16

Ano, ale ted to za ty 3 mesice stoji. Nove grafiky srazi cenu aktualnich a jeste budou mit plnou HW podporu DX 12. Tu nemaji s velmi vysokou pravdepodobnosti ani maxwell grafiky od NVIDIE. Kdyby byl Leden, tak bych rozhodne cekani neradil:D Protoze vim, jake to je, tesit se na nove PC.

Reklama
ondra91
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ondra91 » 16 bře 2015 10:28

Být tebou, tak nečekám a beru hned.
970 se dá koupit z alfy za 9600 kč + zbytek bych si nechal složit od czc.
Navíc 970 je velice slušná karta a nějaký ten pátek určitě vydrží a navíc nové karty od AMD vyjdou někdy až červen/červenec, takže pokud si budeš chtít zahrát batmana,zaklínače a pod, tak budeš čekat nesmyslně na PC ...
Já bych na tvém místě 3-4 měsíce čekat nechtěl ...
Co se týče directu 12, tak tam bych taky problém neviděl ... 9xx řada oficiálně podporuje a i kdyby ne, tak stejně v době, kdy to bude těžkej standart, tak už aktuální karty budou zastaralé ...

Embreas
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Embreas » 30 bře 2015 23:40

Tak sestava zakoupena (nakonec jsem si i udělal radost a zakoupil takto http://www.czc.cz/98go99jt4gisk8j4v4d8tod6u5/seznam ). Ještě jednou bych vám tedy chtěl poděkovat za reakce - dá se říci, že snad od každého jsem si vzal něco ;-). Se sestavou spokojenost - víc po pár hodinách používání říct asi nejde a navíc jak už bylo řečeno, co člověk, to jiný názor a obliba značky. Jen bych možná napsal reakci ohledně pískání grafické karty u MSI GTX 970. Zapískala mi opravdu jen při testování ve 3Dmarku při 1000 fps a více. U žádného jiného programu, hry (vč. menu ve hře) nebo při "běžném užívání PC" není slyšet absolutně nic (mimo jiné je celkově velice tichá a to i při zátěži)...

Ještě jednou díky, ocenil jsem každý názor!

Na konec bych se ještě jen zeptal (nechce se mi zakládat nový dotaz s novým vláknem) - sem tam na vteřinku něco jakoby "zapískne". Jedná se o krátký, vždy stejný "zvuk" opakující se náhodně třeba jednou, nebo 2x do hodiny. Zkoušel jsem googlit a nabízí se hned hromada věcí - zdroj, deska, grafika.... Všechny tyhle věci ale byly třeba při zátěží, po spuštění PC, nebo se jednalo o delší pískání. Napadlo mě, jestli by to nemohl být třeba jeden z disků. Trochu mi to připomíná zvuk který vydává po zapojení externí disk (tenhle je jen trochu "pisklavější"). Není možný že to třeba nabíhá pevný disk, když nějakou dobu pracuju čistě v programech, které mám na ssd disku (kde mám i OS)??? Nebo máte nějaký jiný tip co by to mohlo být? (je to fakt náhodně a ojediněle, takže hlavu strkat do bedny nebudu a výměna zdroje, nebo odpojování disku se mi kvůli takové blbosti nechce řešit...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kompletní zaseknutí PC Příloha(y)
    od kamilmen » 23 dub 2025 02:07 » v Problémy s hardwarem
    11
    5622
    od kamilmen Zobrazit poslední příspěvek
    29 dub 2025 17:12
  • Nastavení PC a monitoru na hry
    od Fargotroniac » 24 dub 2025 15:57 » v Problémy s hardwarem
    9
    2812
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    25 dub 2025 14:01
  • low fps/hz na druhém monitoru
    od beestback » 26 led 2025 17:58 » v Problémy s hardwarem
    0
    2287
    od beestback Zobrazit poslední příspěvek
    26 led 2025 17:58
  • Upgrade monitorů
    od Vondrys » 03 srp 2024 11:50 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    0
    1695
    od Vondrys Zobrazit poslední příspěvek
    03 srp 2024 11:50
  • výběr monitoru
    od teichmann.ondrej » 20 kvě 2025 10:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    34
    5265
    od teichmann.ondrej Zobrazit poslední příspěvek
    23 kvě 2025 11:46

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”