Radeon R9 380 nebo GTX 960?
Re: Radeon R9 380 nebo GTX 960?
Jen tak dotaz trošku mimo - po reklamaci zůstává zaruka stejně dlouho (další 3 roky) nebo pokračuje ta od původní koupě?
Signature: http://i61.tinypic.com/33wrywm.png
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsme psal, raději bych koupil teď GTX960 (s nastavením si hrát nemusí když nechce, nVidia to nastaví za něj) a za ten rok dva koupil za 5K nástupce GTX960 který už bude na novém výrobním procesu, a s výkonem zas někde jinde.
Jinak já jsme zastánce AMD, mám ho rád, ale v současné době je prostě momentálně nVidia dál...
Záruční doba se počítá od koupě, s reklamacema se prodlužuje jen o dobu reklamace.
Jinak já jsme zastánce AMD, mám ho rád, ale v současné době je prostě momentálně nVidia dál...
Záruční doba se počítá od koupě, s reklamacema se prodlužuje jen o dobu reklamace.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Zaruka bezi stale puvodni (podle noveho zakona). Driv (pred 2014) platila na vymenene dily nova zaruka.
Ta prikoupena zaruka navic plati pochopitelne pouze u daneho prodejce (napr. Alza). Osobne bych doporucoval prikoupit zaruku na to, u ceho je pravdepodobne ze se to vlivem opakovaneho zahrivani muze pokazit, coz znamena graficke karty a notebooky.
Ze stejneho duvodu se vyplati koupit grafickou kartu s kvalitnim chlazenim - treba i GTX 960 s nejakym lacinym chladicem a miniventilatorkem se bude zahrivat natolik, ze nevydrzi zaruku. U karty s TDP 120W bych logicky predpokladal ze bude produkovat mene tepla nez karta s TDP 190W. AMD by si holt melo zaridit nejaky lepsi vyrobni proces, protoze to o nicem jinem neni.
Co jsem koukal, tak trebas u GTX 960 stoji prodlouzeni zaruky na 5 let u Alzy asi 900 Kc.
Ta prikoupena zaruka navic plati pochopitelne pouze u daneho prodejce (napr. Alza). Osobne bych doporucoval prikoupit zaruku na to, u ceho je pravdepodobne ze se to vlivem opakovaneho zahrivani muze pokazit, coz znamena graficke karty a notebooky.
Ze stejneho duvodu se vyplati koupit grafickou kartu s kvalitnim chlazenim - treba i GTX 960 s nejakym lacinym chladicem a miniventilatorkem se bude zahrivat natolik, ze nevydrzi zaruku. U karty s TDP 120W bych logicky predpokladal ze bude produkovat mene tepla nez karta s TDP 190W. AMD by si holt melo zaridit nejaky lepsi vyrobni proces, protoze to o nicem jinem neni.
Co jsem koukal, tak trebas u GTX 960 stoji prodlouzeni zaruky na 5 let u Alzy asi 900 Kc.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
AMD má s produkcí tepla problém už delší dobu (předtím ten sam problém měla i nVidia) AMD teď novou FURY snad udělala krok správným směrem a dočkáme se i v nižších modelech.
Jinak na GTX960 stačí i rozměrově malý chladič, jen musí být dobře udělaný (viz Gigabyte ITX vs. MSI white...).
Jinak na GTX960 stačí i rozměrově malý chladič, jen musí být dobře udělaný (viz Gigabyte ITX vs. MSI white...).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3015
-
od VBlaschke