Návrh ode mne-
http://www.czc.cz/169149,158564,180430,141073,104906,167468,129653,160228,180686/kody
Hodnocení na tuto sestavu (pro bráchu) Vyřešeno
Re: Hodnocení na tuto sestavu (pro bráchu)
Ten 2,5" 1TB disk tam je schvalne nebo je to chyba?
Kdyz uz ma stat procesor skoro 11 tisic, tak bych tam daval jedine sestijadro na socketu 2011, penez je na to dostatek.
Kdyz uz ma stat procesor skoro 11 tisic, tak bych tam daval jedine sestijadro na socketu 2011, penez je na to dostatek.
Která sestava bude mít na hry větší výkon ? Husto SkyLake + 980 nebo Haswall + 980ti ? Já mám jasno, rozumnej človek snad taky.
Proč pasivní zdroj? Proč Seagate SV35 - 2TB ? Proč 32GB RAM na hry?
Proč pasivní zdroj? Proč Seagate SV35 - 2TB ? Proč 32GB RAM na hry?
richchie jop je to dobrý
. Akorát to vodní chlazení bude spíše lepší. Jelikož brácha nevím co dělá a všechno spálí když to je jen na chladiči normálním
. Mně žije notebook 2 roky a nikdy se mi nestalo že by mi vyhořel. A jede stále.

Jaky pasivni zdroj? Ten Seasonic neni pasivni.
Seagate SV35 2 TB je urcite lepsi volba, davame ho do vsech sestav na strih videa (2TB nebo 1 TB). Je to statisticky nejspolehlivejsi disk.
Ve te tvoji sestave je Seagate Momentus (2,5").
Seagate SV35 2 TB je urcite lepsi volba, davame ho do vsech sestav na strih videa (2TB nebo 1 TB). Je to statisticky nejspolehlivejsi disk.
Ve te tvoji sestave je Seagate Momentus (2,5").
Naposledy upravil(a) petr22 dne 24 led 2016 18:57, celkem upraveno 2 x.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
AngelikaB píše:richchie jop je to dobrý. Akorát to vodní chlazení bude spíše lepší. Jelikož brácha nevím co dělá a všechno spálí když to je jen na chladiči normálním
. Mně žije notebook 2 roky a nikdy se mi nestalo že by mi vyhořel. A jede stále.
Nikdo ti nebrání ho tam dát.Ten co jsi vybrala tam bude pasovat,ale pokládám to za zbytečnost.
Pasivní zdroj jsem se přehlédl. Proč by tam nemohl být notebookový disk ? V mé sestavě to bude bez zátěže nejhlučnější komponenta 
AngelinaB, u té mé sestavy se spálení fakt bát nemusíš :) Voda do PC, no je to dobrý namachrování, nebo to spešl sestave kde třeba je 3way SLI a není místo na pořádný chlazení, jinak mi to přijde zbytečný....

AngelinaB, u té mé sestavy se spálení fakt bát nemusíš :) Voda do PC, no je to dobrý namachrování, nebo to spešl sestave kde třeba je 3way SLI a není místo na pořádný chlazení, jinak mi to přijde zbytečný....
Kvalitni vodni chlazeni stoji kolem 10.000 Kc a to lacine all-in-one zase chladi hur nez klasicky kvalitni chladic.
Proc ne notebookovy disk - protoze sklenene plotny, 3,5" disk pouziva kovove. Navic SV35 je urcen pro provoz 24/7, takze i ten motor a mechanika je o neco kvalitnejsi.
Proc ne notebookovy disk - protoze sklenene plotny, 3,5" disk pouziva kovove. Navic SV35 je urcen pro provoz 24/7, takze i ten motor a mechanika je o neco kvalitnejsi.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 24 led 2016 19:01, celkem upraveno 2 x.
Výjmečně souhlas :)
tak mi pošli link. Jelikož nechci abych koupila komp. A hned spálený 

Zacina se to ponekud zvrhavat, nakonec to bude mit 158 stran a nekolik naprosto rozdilnych sestav, jejichz autori si budou sestavy navzajem kritizovat s tim, ze nevi ze komponenta X a komponenta Y jsou totalni smejd, coz by mel vedet kazdy.
Chtelo by to jednu sestavu, na ktere se vsichni shodnou. Osobne bych tam vodni chlazeni nedaval, v tom pocitaci neni nic co byho vyzadovalo. Jediny pocitac ktery je treba chladit vodou je dvoujadrovy MacPro se dvema dvoujadrovyma G5kama, kde ma kazda spotrebu 275W a to vodni chlazeni je tam od vyrobce.
Chtelo by to jednu sestavu, na ktere se vsichni shodnou. Osobne bych tam vodni chlazeni nedaval, v tom pocitaci neni nic co byho vyzadovalo. Jediny pocitac ktery je treba chladit vodou je dvoujadrovy MacPro se dvema dvoujadrovyma G5kama, kde ma kazda spotrebu 275W a to vodni chlazeni je tam od vyrobce.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jsem přesvědčen o tom, že ideální sestava na které se všichni shodnou nemůže existovat
. Každá konfigurace má něco do sebe a dají se na každé najít jak pozitiva, tak negativa a záleží spíš na preferencích než na samotné funkčnosti. Zkrátka vždy se najde někdo, komu se daná konfigurace nebude líbit.

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3938
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2025 12:57
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7589
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”