Ale to sem psal.grafiku pak vymenim a ramky dokoupim.
Ok nechme toho.evidentne mate pochopeni jen pro i5.a ja netvrdim ze tomu rozumim.jen se mi tady na foru nestalo aby ste odpovedely jednoduše na to co chci.
Bezpochyby nejlepši forum co je na českých vebech.
To musim uznal jako lajk.
Tak jinak.
Prosim o sestavu zalozenou na socketu 2011 v3 podle vas.aby to nebylo odstrašujici připad jak piše petr22(kteryho si vážim)a aby byl rozpočet do 35000.
Sestava určena na stream na hry,na upravu fotek a videii.
Doufam ze sem nikoho moc neurazil.to nemam v povaze.
Je to jen debata.
Jen komponenty.os a bednu si koupim.periferie a 1tera disk mam.dekuji.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 56 vteřinách:
Jestli chces nekoho urazet tak mĕ vynech.
Ja nejsem žadnej ořežprut kamarade.
A jestli si myslíš ze si nejak dobrej ve svĕtĕ vypočetni techniky tak nevim.kolik ti je?jakou maš praxi.kolik si tĕch pc složil a rozjel.myslim v realu ne tady poskladat podle statistik nejakej kompl.
Kontrola sestavy Vyřešeno
Re: Kontrola sestavy
Já pořád nějak nechápu proč bys měl teď vyhazovat peníze za "slaboučkou" GTX 960 když můžeš koupit o dost výkonnější RX 480/GTX 1060. Pro i7 máme pochopení, ale musíš ten procesor využít. Třeba stream/střih videa. Paměti se dají vždycky dokoupit to beru.
https://www.czc.cz/248tssrjsmjmdbho8hqlih664a/seznam
- i7-6800K
- ASRock X99 Extreme4/3.1
- 16GB RAM
- RX 480
- 240GB SSD + 1TB HDD
- Corsair RM550X
Když se vezme 4GB verze RX 480 tak seš na +/- na ceně.
Nevím na koho byla ta poslední odpověď, ale nechme toho. Kecama se nic nevyřeší.
https://www.czc.cz/248tssrjsmjmdbho8hqlih664a/seznam
- i7-6800K
- ASRock X99 Extreme4/3.1
- 16GB RAM
- RX 480
- 240GB SSD + 1TB HDD
- Corsair RM550X
Když se vezme 4GB verze RX 480 tak seš na +/- na ceně.
Nevím na koho byla ta poslední odpověď, ale nechme toho. Kecama se nic nevyřeší.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
A já pořád marně čekám a bojím se, že se toho asi nikdy nedočkám, kdy ze sebe konečně vymáčkne, v čem bude upravovat ta videa a fotky. Jaký program a jaká verze a co v tom budeš dělat. Protože bez toho se radí fakt blbě a nechci upadnout na hubu s ukvapeným doporučením 6800K a pak to obhajovat "já myslel"...
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
vuLva: Jen komponenty.os a bednu si koupim.periferie a 1tera disk mam.dekuji.
S výčtem komponentů jinak celkem souhlasím, i když já radši větší rezervu na zdroji (OC 11-3 není andílek + OC karta + možná později kvalitní voda, která taky je schopná sežrat pár desítek W) - proto bych tam hodil místo disku, který nepotřebuje, 750W verzi, která je o 400,- dražší a má lepší poměr výkon/cena.
Pokud by se ti deska nelíbila, ještě lze uvážit MSI X99A SLI Krait (snad jediná krait, která stojí za zmínku), ale stojí zhruba o 200,- víc.¨
EDIT: Ke zdroji, ECO režim funguje tak, že do určitých W nejede FAN, nikam lézt nemusíš.
S výčtem komponentů jinak celkem souhlasím, i když já radši větší rezervu na zdroji (OC 11-3 není andílek + OC karta + možná později kvalitní voda, která taky je schopná sežrat pár desítek W) - proto bych tam hodil místo disku, který nepotřebuje, 750W verzi, která je o 400,- dražší a má lepší poměr výkon/cena.
Pokud by se ti deska nelíbila, ještě lze uvážit MSI X99A SLI Krait (snad jediná krait, která stojí za zmínku), ale stojí zhruba o 200,- víc.¨
EDIT: Ke zdroji, ECO režim funguje tak, že do určitých W nejede FAN, nikam lézt nemusíš.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Sry ten disk jsem přehlédnul. V tom případě jak píše Karrex. Hodit tam RM750X nebo tu EVGU G2.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
Ok.sem pro vulvu.akorat desku sem chtel od asusu a gpu od nvidie
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Asus má své výrobky dost předražené, ano, třeba BIOS je fakt skvělý a OC možnosti velké, ale skoro každý 11-3 dá kolem těch 4.4/4.5GHz a pokud neplánuješ dusík, tak dražší desku nepotřebuješ.
Bohužel první seznam už nejde otevřít (neveřejný), tak nemůžu přímo pomoct, či si ověřit, zda je opravdu dražší a jaký smysl by měla (neviděl jsem první seznam).
Bohužel první seznam už nejde otevřít (neveřejný), tak nemůžu přímo pomoct, či si ověřit, zda je opravdu dražší a jaký smysl by měla (neviděl jsem první seznam).
Sestava v profilu.
Dusik určite neplanuju
Seznam uz je verejny.
Seznam uz je verejny.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
No, tak jsem měl pravdu, Extreme 4 i MSI Krait jsou na tom o dost lépe. Jako hlavní výhodu Extreme 4 a Kraitu jsou napájecí fáze. Ta Asuska stojí 7k a má jich 8. Ex&Kr mají 12, což je pro dlouhodobý provoz na nějakém taktu rozhodně nesmírné plus.
Sestava v profilu.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To už je dobré, až na tu kartu.
Sestava v profilu.
tak ještě kartu a jakou
chtel bych nvidia
chtel bych nvidia
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1796