Chcete notebook co bude hezky vypadat, tak si kupte nektery z tech novych za 10tisic. Pak tu za par mesicu budete psat o rady, ze je tomu todleto a tamhleto.
Ne, jinak verte radam tech panu zkusenych tady na foru. Ja to kdysi neresil nebo spis se nechal ukecat manzelkou a chtel proste novy a ted mam z toho notebooku za 10tisic co vypada moc hezky, tak maximalne nervy a to staci jen kdyz se provadi aktualizace windows. Snad tomu trochu pomuze ram a ssd, ale to uz je jen snaha neco zachranit a sypat jen dalsi penizky.
Takze za me ted uz opravdu jen v takove cene repas a kvalitni ntb co tu doporucuji. Nevypadaji sice svetaborne, ale za vykon se stydet nebudete.
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
chtěl bych nový notebook do cca 30.000 Kč, poradili byste, pls?
Mé požadavky:
- Displej 15.6" - 16.2" minimálně FHD
- SSD 1TB a vyšší
- RAM 32GB DDR5
- HDMI
- Numerická klávesnice
- Podsvícená klávesnice
- Pokud možno se čtečkou...
Zdravím,
Poprosil byhc místní o pomoc s výběrem notebooku pro mámu. 99% využití je : Zapnutý notas s připojenými 2 velkokapacitnimi externími disky (2tb-4tb) plus připojený externí monitor na kterém nonstop hraje něco buď z přehrávače z oněch disků...
Nazdar, uvítal bych nějaký tip na notes. Není to pro mě, takže 15k je (neusmlouvatelný) strop. 15,6" uhlopříčka (nebo víc), bude primárně pro brouzdání na netu, nepřenášený, snad nějaký film, W11 předinstalovaný. Díky.