Děkuji všem za pomoc. V průběhu září objednám.
Nevíte, zda v Alze je možnost nechat si sestavit PC a nainstalovat Windows? Klíč od vidlí k aktivaci mám doma. Nedělal to tak někdo? Slyšel jsem, že to prý v CZC jde, když objednám a necham si u nich sestavit PC, tak do poznámky je možnost uvést instalaci OS bez aktivace.
Nová PC sestava do 28 000 Kč bez OS Vyřešeno
- gogo1963
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nová PC sestava do 28 000 Kč bez OS
nevím no, ALza, to je jedna vychcanost vedle druhé, nechaj ti podepsat spusty ptákovin, kvůli kterým pak nemáš nárok na nic kromě čekání na techniky, týden, dva ... sestavu vrátit nemůžeš ... asi to bude lepší v czc ... nebo ještě lepší v Mironetu, pokud víš, co to je
často opomíjený, ale good ...

i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Sorry, ale firma ktera sidli v zaplivane ulicce za supermarketem kde se neda ani poradne zaparkovat
v kumbalu 5x5 metru u me neni v roce 2019 duveryhodna, cekal bych or roku 1995 aspon nejaky pokrok,
protoze presne toto je Mironet v Praze na Chodove kde clovek bloudi 10 minut nez to najde. Alze se neda
uprit jedna vec - vypada to u nich jako v prodejne na urovni 21 stoleti, parkovani pro zakazniky zajisteno,
uvnitr nema clovek pocit ze firma sidlu v byvale garazi. CZC na Hajich se trochu blizi, ale to parkovani
stejne nedokazi zaridit (10 mist, neustale obsazenych).
OS u Alzy se resi v diskuzi u sluzby, velkou cast dotazu tvori lidi s IQ houpaciho kone co se ptaji na naproste
hlouposti, ale nekolikrat je tam receno ze OS je nutno koupit u Alzy soucasne s PC.
Nicmene instalace Windows 10 je snadna, tu zvladne kazdy sam behem par minut.
v kumbalu 5x5 metru u me neni v roce 2019 duveryhodna, cekal bych or roku 1995 aspon nejaky pokrok,
protoze presne toto je Mironet v Praze na Chodove kde clovek bloudi 10 minut nez to najde. Alze se neda
uprit jedna vec - vypada to u nich jako v prodejne na urovni 21 stoleti, parkovani pro zakazniky zajisteno,
uvnitr nema clovek pocit ze firma sidlu v byvale garazi. CZC na Hajich se trochu blizi, ale to parkovani
stejne nedokazi zaridit (10 mist, neustale obsazenych).
OS u Alzy se resi v diskuzi u sluzby, velkou cast dotazu tvori lidi s IQ houpaciho kone co se ptaji na naproste
hlouposti, ale nekolikrat je tam receno ze OS je nutno koupit u Alzy soucasne s PC.
Nicmene instalace Windows 10 je snadna, tu zvladne kazdy sam behem par minut.
- gogo1963
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
já nepíši o Praze, jen jsem se ptal, nevím, odkud je pán ... v Alze nakupuji málo, poslední nákup letos ... chladič k CPU, chyběl zadní plech pod desku ... sice vyměnili na počkání, ale zbytečná cesta a telefonování ... 99% nákupů dělám v TS ...k naprosté spokojenosti ... v czc jsou zase dobří ve výměně zboží, ale ten nepříjemný personál, alespoň v Brně ... možná to souvisí s malou vzdáleností od "Cejlu" ... 

i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Kdyz v zapecetene krabici od dodavatele chybi soucastka, za to urcite muze Alza 
Na prodejce bych svadel jen to, co muze nejakym zpusobem ovlivnit, coz obsah
baleni neni pokud se v nem nekdo nehrabal (otevrena krabice a porusene pecete).

Na prodejce bych svadel jen to, co muze nejakym zpusobem ovlivnit, coz obsah
baleni neni pokud se v nem nekdo nehrabal (otevrena krabice a porusene pecete).
Já v alze mám brigádu při stavění pc ale ostatní ''pánové''
nad těmi počítači jí když něco zničí nechaj to ležet a jejich Cable Manegment
Pokud budeš mít funkční PC z alzy s dobrým Cable manegmentem tak jsem to byl já ale u alzy si nenechávej skládat pc RADŠI CZC.cz
nad těmi počítači jí když něco zničí nechaj to ležet a jejich Cable Manegment

Pokud budeš mít funkční PC z alzy s dobrým Cable manegmentem tak jsem to byl já ale u alzy si nenechávej skládat pc RADŠI CZC.cz
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
teda taková antireklama tvýmu zaměstnavateli, styď se
tak ať do poznámky každej napíše že to chce nechat složit u tebe 

gogo1963 píše:já nepíši o Praze, jen jsem se ptal, nevím, odkud je pán ... v Alze nakupuji málo, poslední nákup letos ... chladič k CPU, chyběl zadní plech pod desku ... sice vyměnili na počkání, ale zbytečná cesta a telefonování ... 99% nákupů dělám v TS ...k naprosté spokojenosti ... v czc jsou zase dobří ve výměně zboží, ale ten nepříjemný personál, alespoň v Brně ... možná to souvisí s malou vzdáleností od "Cejlu" ...
Já tam jdu v týdnu vracet monitor, takže se na ten nepříjemný personál fakt těším, když během 2 měsíců tam budu asi po pátý.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 33 vteřinách:
XbsJeNEJ píše:Já v alze mám brigádu při stavění pc ale ostatní ''pánové''
nad těmi počítači jí když něco zničí nechaj to ležet a jejich Cable Manegment![]()
![]()
![]()
V kterým městě Alza staví počíače?

AMD Ryzen 5 3600, ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO, Sapphire Radeon NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6, HyperX Predator 16GB DDR4 3333mhz, Be quiet! Dark Rock Slim, Transcend MTE220S, M.2 - 512GB, SilentiumPC Armis AR7 TG RGB, HDD WD Blue 1TB
Člověče... myslíš že to bude fungovat???
Že zrovna mě daj to PC k poskládání???
Tam to dávaj naprosto náhodně!!!
S kámošem jsme dělali test pokud mě to daj a víš co???
Nedali mě to a to jsme to pasli do poznákmy!!!
Já u alzáka mám brigádu protože mně baví skládat počítače dostávám tam 85kč/H
Dodatečně přidáno po 2 minutách 31 vteřinách:
Alza to staví v praze
Že zrovna mě daj to PC k poskládání???
Tam to dávaj naprosto náhodně!!!
S kámošem jsme dělali test pokud mě to daj a víš co???
Nedali mě to a to jsme to pasli do poznákmy!!!
Já u alzáka mám brigádu protože mně baví skládat počítače dostávám tam 85kč/H
Dodatečně přidáno po 2 minutách 31 vteřinách:
Alza to staví v praze
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
za ten test to teda stálo
si mu to měl postavit doma sám...

No jo já mu to o víkendu opravil ale je docela špatný tam dělat od 15-22 a o víkendu od 8 do 18 to pak na nic nemáš čas a já si teď užívám aspoň ten týden volna co jsem dostal :)))
mel ses lip ucit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 170
-
od nakatomi