Jaký disk pouze na ukládání dat?
Re: Jaký disk pouze na ukládání dat?
Většina lidí si myslí, že je dobré ukládat data (zálohy) na hardy, ale dělají chybu ... ale ať si každý dělá co chce, sám potom zapláče.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Říkal jsem nespoléhat se na jeden zdroj. Jeden HDD a nebo jedno DVD. Ale asi takto: "ať si ty data (filmy z internetu a jiné) třeba opisují na papír" stejně se o důležitá data nejedná.
Lidé by se měli zamyslet co je důležité. Já tvrdím, že důležitý je produkt (ať už jakýkoliv) vytvořen vlastní činností. A takový nesvěřím jednomu zdroji, ale radši třema. Jistota je kulomet.
Lidé by se měli zamyslet co je důležité. Já tvrdím, že důležitý je produkt (ať už jakýkoliv) vytvořen vlastní činností. A takový nesvěřím jednomu zdroji, ale radši třema. Jistota je kulomet.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Pohlaví:
Napadlo mě, jak jse z hlediska dlouhodobého zachování dat spolehlivá USB flashka? Konkrétně mám na mysli Corsair Survivor, takže se dá v podstatě vyloučit mechanické poškození nebo poškození vodou, prachem atd.
Flashka je na zálohování snad nejhorší médium, každý zápis do buňky flashku opotřebovává až definitivně odejde ...
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Flashka? Ta nemá nic. Rychlost, nízkou cenu za GB, vysokou kapacitu, výdrž ... to vše flash postrádá. Lehce se dá ztratit. A navíc, jen občas se to stává, strčíš do PC, zajiskří se ... ale to straším více než je nutné 
Úplně vše co je hmatatelné, lze mechanicky poškodit !!!

Úplně vše co je hmatatelné, lze mechanicky poškodit !!!
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
A jaké DVD jsou teda dobré na zálohy?
S dobrou vypalovačkou si vystačím s DVD Verbatim, pokud chceš mít jistotu jistot vezmeš nějaké odolnější a dražší (spíš se hodí ojediněle), nebo to zrcadlíš 2x. Vyrábí se speciální s ochranou proti poškrábání atd., nebo stříbrné, zlaté či černé (z datové vrstvy).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5282
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09