Pc na viry.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc na viry.
To je ale SW. Ten přeflashuješ a jedeš dál a nebo pokud máš desku s dual BIOSem, tak jej jen přehraješ z té druhé paměti. Win32/CIH maže BIOS. CMOS je ale nepoškozen...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
PROČ??? PROČ??? PROČ??? JÁ UŽ SI MYSLEL ŽE JE NA ODPIS... ACH NÉÉ!!!!!!!!!! No stejně ho proženu palicí ať shoří!!!! Vezmu si ho ven a pustím na něj plamenomet, kladivo a pár dalších věciček...
jinak je to pc od DELL Precision WS340 (černé) je to KEPL.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak se mi zdá, že si tu z nás děláš akorát dobrý den... Počkat! Ono se mi to bohužel nezdá
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Souhlas, nebylo by lepší mít takového koníčka , kde místo ničení něco tvoříš? Je z toho pak mnohem lepší pocit. Například pokud se zajímáš o problematiku PC virů , nebylo by spíš lepší si třeba vlastní virus naprogramovat?
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
ne, spíše rád vidím jak pc zdechá...
a nejraději jak hoří. A taky co se jeví na monitoru když ho polijete benzínem a zapálíte, no tohle nedělalo nic moc zajímavého, i když už shořela větší část střev pc, tak pořád ještě fachčilo
nevím proč, !ale už je zlikvidováno!. U Pentium II Tam jsem přeinstaloval windows, nainstaloval potřebné ovladače potom vynesl ven i se starým crt monitorem. Zapálil pc, a tolik modrých smrtí jsem málo kdy viděl no... a pak jsem zapálit monitor, odvezl na sběrný dvůr a bylo po párty.
- V TOM SPOČÍVÁ MOJE ZÁBAVA CHÁPEŠ??? NEDÁVÁM TAM POUZE VIRY, ALE DĚLÁM I NĚCO VÍC.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2012 13:38) ---
Jen mi řekni jak se to dá přeflešovat, né kvůli tomuto pc, ale kvůli tomu až si koupim lepší tak abych to uměl. Jinak pc už je na sběrném dvoře... Je to shit největšího kalibru já neměl rád jeho a on neměl rád mne, tak jsem jeho mučení ukončil benzínem a sirkama za běhu, v nefunkujícím biosu...
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2012 13:51) ---
To se ti skutečně nezdá. I když pro mne je to normální chleba, můžeš to taky zkusit, hodně štěstí
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2012 13:55) ---
Já nejsem vadný, ale když už, tak si teď koupím v bazaru Pentium 3, majiteli napíšu, že ho předává do dobrých rukou. A zkusím tam starou hru The Neverhood s modelínovým paňácou, co máš na profilu už se těším kolik smrtí a tabulek tam zase naběhne. Dal jsi mi nápad a já ti za něj děkuji.

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2012 13:38) ---
memphisto píše:To je ale SW. Ten přeflashuješ a jedeš dál a nebo pokud máš desku s dual BIOSem, tak jej jen přehraješ z té druhé paměti. Win32/CIH maže BIOS. CMOS je ale nepoškozen...
Jen mi řekni jak se to dá přeflešovat, né kvůli tomuto pc, ale kvůli tomu až si koupim lepší tak abych to uměl. Jinak pc už je na sběrném dvoře... Je to shit největšího kalibru já neměl rád jeho a on neměl rád mne, tak jsem jeho mučení ukončil benzínem a sirkama za běhu, v nefunkujícím biosu...

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2012 13:51) ---
Žbeky píše:Tak se mi zdá, že si tu z nás děláš akorát dobrý den... Počkat! Ono se mi to bohužel nezdá
To se ti skutečně nezdá. I když pro mne je to normální chleba, můžeš to taky zkusit, hodně štěstí

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2012 13:55) ---
CoBain_SK píše:Kamo, Ty si vadny...
Já nejsem vadný, ale když už, tak si teď koupím v bazaru Pentium 3, majiteli napíšu, že ho předává do dobrých rukou. A zkusím tam starou hru The Neverhood s modelínovým paňácou, co máš na profilu už se těším kolik smrtí a tabulek tam zase naběhne. Dal jsi mi nápad a já ti za něj děkuji.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ty fakt nejsi normální. Myslím, že jakákoliv další diskuze je zbytečná. Téma zamykám. Jinak až budeš starší, tak přijdeš i na další způsoby, jak ukájet své touhy 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”