Herní PC do 35k
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní PC do 35k
310.33 jsou ovladače u kterých byl testován výkon ve hrách, to že teď vyšli nějaké drobnosti a dali 313.96 neznamená, že nastala nějaká změna,..to same mužu říct, že už dávno nejsou 12.11 u AMD a jsou už dávno novější a AMD nabízí lepší výkon. Srovnáváme teďkom ty nejdůležitější momenty ovladaču a ty nastaly v podání Nvidie 310.33 a AMD (už delší dobu) 12.11.<=snad si to pochopil.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, 35% výkonu, protože ovladače předtím tu hru nepodporovaly, to samé platí i u AMD, stejný nárust, nýbrž větší.
O tomhle se nemá cenu bavit, lepší poměr cena/výkon, lepší overclockabilita (ano Spyke, použiju to slovo znova, líbi se mi :)), spolehlivost a především verze, která je nabízená (Gigabyte) nabízí skvělé chlazení.
O 4k dražší karta nabídne o sotva pár procent vyšší výkon, a to pouze v některých hrách.
O tomhle se nemá cenu bavit, lepší poměr cena/výkon, lepší overclockabilita (ano Spyke, použiju to slovo znova, líbi se mi :)), spolehlivost a především verze, která je nabízená (Gigabyte) nabízí skvělé chlazení.
O 4k dražší karta nabídne o sotva pár procent vyšší výkon, a to pouze v některých hrách.
no ale spolehlivost soudíš podle čeho? a chlazení je u obou karet ůpně stejné navíc Nvidia má nižší spotřebu a rozdíl mezi GTX 680 a HD 7970 je 2tisíce né žádé 4 takže jsi demagog jak celý náš parlament...
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2013 22:34) ---
a ještě se bavíš o silně přetaktované verzi HD 7970 vs. téměř referenční GTX 680 !
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2013 22:34) ---
a ještě se bavíš o silně přetaktované verzi HD 7970 vs. téměř referenční GTX 680 !
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Crysis 3ka je strašně neoptimalizovaná hra zatím, hardwarové nároky jsou ještě vyšší než to bylo např u GTA V.
Jak říkám: at si každý vezme cenu HD7970, cenu GTX680 a řekne si, jestli ty rozdíly jsou tak vysoké na to, aby se o GTX dalo uvažovat. 2,5k rozdíl
Jak říkám: at si každý vezme cenu HD7970, cenu GTX680 a řekne si, jestli ty rozdíly jsou tak vysoké na to, aby se o GTX dalo uvažovat. 2,5k rozdíl
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
U verze Gigabyte jsou to 2,5 tisíce.
A teď mi řekni, za co vyvalíš těch 2,5 tisíc?
A teď mi řekni, za co vyvalíš těch 2,5 tisíc?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
warcraftan: Ty jsi to nepochopil, viď?
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nechtěl jsem ani trochu zpochybnit výkon 7970, ale ani GTX. Jen jsem upozornil na přidanou hodnotu. Co se týče ovladačů, u AMD mi to vždy přijde jako dílo náhody, když nějaký ovladač vyjde. Nikdy se neví, co způsobí:) Cena hraje samozřejmě pro AMD.
Hry pojedou plynule na obou kartách, bez znatelného rozdílu toho či onoho výrobce.
Hry pojedou plynule na obou kartách, bez znatelného rozdílu toho či onoho výrobce.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Hodím tady ještě něco ohledně toho Crysisu 3. Extra-hardware's článek říká v názvu tématu "až +35% výkonu pro Open Beta Crysis 3" AMD hlásí nové ovladače 13.2 kde je pry up to 50% v crysis 3
no je to každýho rozhodnutí ale za mě doporučuji Nvidii ale jinak si myslím že je to celkem jedno co tam bude za kartu protože hry poběží na všech...
Omlouvám se za zásah, co říkáte na tohle?
http://www.czc.cz/39b7712bkegp49cr277iagf5mb/seznam
Casu jsem nevybíral, ta je podle mého na kupujícím. Vím že v té co posíláte bude chládek ale já jsem toho názoru že pc má vypadat pěkně, nemá to být jen krabice!
http://www.czc.cz/39b7712bkegp49cr277iagf5mb/seznam
Casu jsem nevybíral, ta je podle mého na kupujícím. Vím že v té co posíláte bude chládek ale já jsem toho názoru že pc má vypadat pěkně, nemá to být jen krabice!
| Corei7 920 @ 4053Mhz 1.35V | Corsair H100i | MSI GTX 760 | Patriot 6x2GB 1600Mhz 1.65V |
| Asus Rampage III EXTREME sc. 1366 | Samsung 240GB 840 EVO | 2x2TB 1x1TB HDDs |
| EVGA 1300W G2 GOLD PLUS | Bitfenix Colossus Window Green | 5x Noctua |
| Asus Rampage III EXTREME sc. 1366 | Samsung 240GB 840 EVO | 2x2TB 1x1TB HDDs |
| EVGA 1300W G2 GOLD PLUS | Bitfenix Colossus Window Green | 5x Noctua |
¨nemáš to veřejný
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3262
-