samotarrk: jestli to s tou čínou bylo na mě, tak já ale psal LEVNÁ ČÍNA. Tím mám na mysli výrobky, které se vyrábí v číně za pár korun, jenom u nás se prodávají předražené. Navíc jsem psal, že dnes už skoro každá firma i značková dává vyrábět buď díly nebo celé výrobky do číny, protože to vyjde na pár korun, zatímco tady nebo např. v německu je to vyjde na třeba dvojnásobek a to už se jim moc nevyplatí.
tak já si budu pamatovat, že lépe Seasonic, popř. Fortron. Jak to tady čtu, je to vše jen o názoru. Jeden chválí Fortron, druhý na něho nadává. na ty Seasonicy zatím nikdo nenadával, tak asi kvalita tam bude. Ty Enermaxy jsou ale jiná cenová kategorie a schválně jsem napsal, že chci zdroj do starého PC! Kdybych si koupil fungl nový počítač, nebo si ho poskládal z nejnovějších dílů, co jsou na trhu, tak samozřejmě raději sáhnu po těch dražších, Seasonik, Fortron Blue, nebo nevím co, ale za cenu 1500,-kč a výše. U tohohle starého PC mi bude stačit těch 350-400W a cenu bych bral okolo 1000,- kč, plus mínus.
Jaký zdroj do starého PC
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jaký zdroj do starého PC
To s tou Čínou bylo obecně, tedy na nikoho konkrétního. Jinak souhlas.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký zdroj do starého PC
Přiznám se, že do Seasonic sem se naočkoval tady na fóru. Je pravda, že rok záruka navíc se hodí. Jinak proti Fortron (těm pravým) nic nemám a vyměnil jsem za posledních pár let ve svých PC řadu těchto kousků.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4467
-
od Kminek