PC sestavy - Prosinec/Leden Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Máte zájem o sestavy pro měsíc Únor?

Ano
16
70%
Ne
7
30%

Celkem hlasů: 23

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PC sestavy - Prosinec/Leden

Příspěvekod warcraftan » 01 úno 2013 20:52

A z čeho by každý měsíc ProtoType asi pak vybíral?

už jenom z toho důvodu by měl právě tohle dělat člověk, který by tomu rozuměl 100x víc než Prototype,..Člověk, který by do toho šel, by se neměl ptát jestli to je takhle ok nebo ne,..ale jít si za svým návrhem a nějak to odůvodnit.<=Nic proti Prototypovi, i já sem v některých věcech dobroděj ;)
Navrhuji tohle téma nějak uzavřit, např anketou o tom, zda tyhle návrhy dělat nebo ne, nějak to uzavřit, protože tady vzniká spam.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

Reklama
peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 01 úno 2013 21:00

Spamovat nechci, takže poslední můj příspěvek do tohoto vlákna:
Co návrhář sestav, to originální sestava. Občas se nedokážete dohodnout ani mezi sebou. Takže z tohoto hlediska fakt bude lepší návrh zavrhnout a nadále to nechat na individuelních radách - které pak (možná oprávněně) narůstají do mnohastránkových vláken.
A ProtoTypa bych si honem rychle nedovolil takhle hodnotit, už jen pro jeho snahu! Myslím, že ani znalosti nemá nejhorší.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

the ProtoType
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod the ProtoType » 02 úno 2013 11:04

Dobře, vidím že jsem si dělal trochu bláhové iluze, a je to trochu složitější. Tento topic zamknu a necháme to být. Sestavy se budou stavět individuálně a je to. ;)
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”