Herni PC do neco 30K

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

proofer
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Herni PC do neco 30K

Příspěvekod proofer » 01 dub 2013 22:15

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... OJ010WV801

Dovolil jsem si po dlouhé době něco poskládat snad mě neukamenujete... :D
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8

Reklama
maxmillianD
nováček
Stav:

Příspěvekod maxmillianD » 02 dub 2013 01:23

Clorky píše:
maxmillianD píše:Zdravím,

Já osobně dostavuji toto (po problémech se zdrojem u mého alt pc).
Omlouvám se za cenu ale když někdo řekne herní beru to automaticky se vším všudy.

Odkaz jelikož screen by byl veliký. (Jsem zastánce pouze nvidie a k tomu jen Winfast Leadtek, avšak jsem udělal ústupek vzhledem k slabým grafikám od nvidie v současnosti. (vysokké Mhz pro mě jako hráče není totiž klíčem. vysoké takty musí doplňovat velká sběrnice v případě vybrané ati/amd 384bit při obrovské propustnosti 240gb.) velikost paměti vram 3gb.

Pokud ale odečtete věci které již máte monitor atp dostanete se na vašich +-30kc včetně dph doporučuji czc.cz kvůli kvalitnímu servisu a příjemnému vztahu k zákazníkům při reklamacích pokud nějaké náhodou jsou.

zde odkaz na HERNÍ sestavu: http://www.czc.cz/728pvmf5j4g4l9tgvcg3ru7tc7/seznam

Pro odůvodnění každé vybrané součástky stačí napsat mail pokud by ten zájem byl. Výkon maximální při spotřebě max do 390Wattů což je u herní sestavy prima.

Pekný den.

Všechno je špatně, především postavit herní PC dnes na AMD CPU je blbost. Skříň je do sestav za 10-15k, zdroj není nic moc, než VelociRaptor raději SSD na systém.
To je krátký úryvek, nejvíce mě dostala ta GK s referenčním chladičem.

Za ty peníze, které byste do téhle sestavy vložil máte 7970 do CF i s monitorem. A tu zvukovku upřímně nechápu.

Zdravíčko,

abych k tomu řekl něco co má hlavu a patu pro člověka/lidi kteří nejprve píší a poté možná přemýšlejí nad tím co napsali.

základní desku,zvukovou kartu,stream kartu,monitor,brýle to jsou věci příslušenství atp které ani nemusím argumentovat proč zrovna tyhle konkretní typy výrobky.
(K té kartě zvukové karty s kvalitními procesory dokáží velice citlivě usnadnit chod jakékoliv hry tím ostatní součástky ulehčíte od mnoha procesu a fatality je odzkoušená špička mezi herními zvukovkami sám vlastním předchozí generaci.)

Nyní k procesoru - Pán shora napsal herní do 30 tudíž se nejedná o high endové sestavy ....... a proto je a bude lepší 6 jádro od amd nebo 4 jádro amd ještě původní 940-965 X4 95-140W nežli do ceny osekaná i5 nebo snad i7 .... výkon se ve stejné kategirii nedá srovnávat protože je amd lepší nebavím se o high endových sestavách ale i tam u některých titulů troufám říct vede amd. Intel je hlavně high endová záležitost kde v poměru výkon spotřeba kvalita = cennou vykoupená značka.

Grafická karta proč zrovna tuhle 7950 ? tyhle parametry jsou v současnosti nejlepší co kterákoliv vyšší střední třída nabídne a za tyhle peníze 7970 není žádná jelikož 7970 je cca o 2-3tisíce dražší a pokud chce pán zbytečně vyhodit peníze klidně mezi 7970 a 7950 je rozdíl pouze ve dvou bodech a to 1.propustnost o 20gb vyšší a 450Mhz vyšší frek. a za to nevyhodí peníze každej ... (měl jsem možnost testu obou dvou grafik této střední třídy a 7970 je vyhození peněz navíc ... v téhle kategorii bohužel nvidia nemá co nabídnout to už je snad lepší sehnat 480gtx 384bit 200gb bw 1,5gb vram.)

midi tower skřín do 10-15 ? :D proč se do právě tohohle modelu instaluje drtivá většína high endových sestav :X vyborná udržitelnost stále nízká teplota za použití 4-7 větráků z toho 4 již box obsahuje prima pořádek v kabelech a navíc neváží moc kil. K regulaci a kontrole panel což je užitečné jen laik nebo blbec nechce mít pod kontrolou teplotu ve skříni a na jednotlivých bodech jako gpu cpu ram atp. opět cena rozumná a opět nejedná se o high endové boxy za 4-8k czk i víc.

Disk velociraptor asi nemusím zmiňovat fantastickou rychlost zpracovávání dat hdd má 10k otáček velká spolehlivost na 24/7 chod a nestalo se mi, že by měl kdykoliv u nás na serverech problém s chybnými clustery jako to mu bývá skoro u každého 7200 ot hdd nižší třídy.
Proč ne SSD ? Za 1. ne každej tomu rozumí ne každej ví co a jak nastavit jak se vším pracovat atp. SSD navíc není 100% kompatibilní a v mnoha zápisech je rychlejší klasický disk ... Takže velo 10k na pul tera je opravdu tím top do mid sestavy do 30-40k.

Zdroj no tak to jste mě dostal nejlepší zdroj ve své třídě do 500Wattu a že je zlý :D o ceně se ani nebavím za s85+ dat 1200,- czk :X A na tuto sestavu netřeba silnější fortron atp kde by se dalo mezi 800-1200Watt zdroji vybírat jednoznačně navíc tam to je otázka více než 4 násobně vyšší pořizovací ceny.

Paměti nemusím zmiňovat že s tímhle časováním frekvencí a výkonem celkově cena plus 10 letá záruka hovoří sama za sebe .

To je asi ode mě jako vy-argumentování mého příspěvku vše.

Pokud dokážete reálně vyvrátit mé tvrzení proč atp čísly atp sem s tím at si mohu lámat hlavu s tím že stavím lidem sobě atp železo na vyhození peněz :D Pokud tady chce ale kdokoliv poslat návrh HIGH END sestavy nebudu se ohanět s 30k +-celkově ale 60+ jen za střeva bedny a tam by samozřejmě každý použil i7,4way gcs, atp kde spotřeba poletí mezi 1-2 kWatty za hodinu .... já osobně vím moc dobře co to je, dát za elektriku v domě třeba 9k za měsíc atp takže ne dík osobně raději zvolím mainstream perfomance oproti high end a i to rád poradím každému dalšímu. A navíc je potřeba hledět na vzájemnou kompatibilitu instalovaných součástek :) Ne vše se vším pracuje na 100% a ztráty se dělají snadno.

Čekám, že připojíte stejně nebo více výkonnou sestavu . (cena kvalita záběr využití atp)

Na úplný závěr " Je potřeba dívat se kupředu už proto AMD levný upgrade vyšší výkon v mainstr a perfo. + lze počítat na win8 vyšším výkonu pokud dojde k čemu dojít má pak i high end bude amd lepší volbou. ( Pouze notebook do 30k jsem si vzal jako záložní s intelem .. a to už kvůli tomu, že tolik netopá a nežere jako hummer H1 v terénu ... )

U této sestavy šlo o maximální výkon na přijatelné spotřebě elektriky se snadným upgradem gk atp o dva tři roky později za minimum peněz.

Pěkný den.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 02 dub 2013 07:33

Vážený pane,

to co jste napsal je z 90% úlet jako prase.
K procesoru, zeptám se, od kud jste k nám spadnul? Dávat procesor na mrtvé patici a tvrdit, že jde do budoucna o možnost upgrade? Jaké šestijádro, myslel jste tříjádro s něčím jako je HT? intel by samozřejmě byl lepší volbou a to i samozřejmě spotřebou kterou se tu oháníte.

Ke grafické kartě, nikdo tady nenapadá kvalitu čipu 7950, jen dát referenční chlazení je šíleost, šetří se kde by nemělo... proč né tuto kartu? Kde je o 100% lepší chlazení a o něco vyšší výkon v základu???

Drtivá většina Highendových sestav se instaluje do Zalman skříně? Opravdu? Už jste někdy slyšel o Fractal, Lian-Li, Bitfenix...? Čím víc větráků tím líp? Ta vaše sestava musí hučet jako vysavač...

Raptor nebo SSD to je na každém. Každé má své plus a mínus... Ten raptor to je zase hluk a spotřeba...
Nastavení SSD???? Co by měl člověk nastavovat????

Nevím proč by nemohlo být herní Highend do 30k ???? Na co do herní sestavy i7??? Pane vy jste DOBRODĚJ. (použil jsem slovo jedno koley, protože je nejvýstižnější)

Co Vám přinoseou paměti 1866 oproti 1600 MHz?

Tady je sestava o 1000 korun dražší a o třídu kvalitnější, kde jsem vyhodil několik zbytečných věcí.

jestli jste si tamtu opravdu koupil, ak jste udělal chybu...
Naposledy upravil(a) akem dne 02 dub 2013 08:14, celkem upraveno 1 x.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 02 dub 2013 08:04

Jestli sestava za skoro 40K není Highend tak teda nevím jak Highend vypadá, jinak souhlasím s tím co napsal akem a co se týče procesorů AMD tak FX6xxx určitě nepatří do sestavy za skoro 40K...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 02 dub 2013 08:26

Do sestavy za 30K dávat AMD procesor je opravdu šílenost. Počet jader prostě není všechno. Navíc FX6XXX nejsou na tom zrovna nejlíp. Výkon na jádro mají mnohem menší než Intel procesory. Tyhle procesory tak možná na střih videa a zipování souborů. Na hry to opravdu optimální není.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 02 dub 2013 08:32

Tady je sestava za 30k a myslím si, že to Highend je :) Nechápu pána :)
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 02 dub 2013 08:35

memphisto píše:...Navíc FX6XXX nejsou na tom zrovna nejlíp. Výkon na jádro mají mnohem menší než Intel procesory...

Výkon na jádro je u FX (při stejné frekvenci) horší než u Brazosu :-( , ale to je"daň" za koncepci kterou AMD zvolilo...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 02 dub 2013 08:38

Přesně tak,..Jestli není 40k nebo 30k dostatečný limit na high end +, tak pak nevím :lol:
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 02 dub 2013 09:18

Někteří lidé by měli zůstat u toho hraní a nemontovat se do věcí, kterým nerozumí. A to nemyslím nijak ironicky ;)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 02 dub 2013 13:31

maxmillianD píše:
Clorky píše:
maxmillianD píše:Zdravím,

Já osobně dostavuji toto (po problémech se zdrojem u mého alt pc).
Omlouvám se za cenu ale když někdo řekne herní beru to automaticky se vším všudy.

Odkaz jelikož screen by byl veliký. (Jsem zastánce pouze nvidie a k tomu jen Winfast Leadtek, avšak jsem udělal ústupek vzhledem k slabým grafikám od nvidie v současnosti. (vysokké Mhz pro mě jako hráče není totiž klíčem. vysoké takty musí doplňovat velká sběrnice v případě vybrané ati/amd 384bit při obrovské propustnosti 240gb.) velikost paměti vram 3gb.

Pokud ale odečtete věci které již máte monitor atp dostanete se na vašich +-30kc včetně dph doporučuji czc.cz kvůli kvalitnímu servisu a příjemnému vztahu k zákazníkům při reklamacích pokud nějaké náhodou jsou.

zde odkaz na HERNÍ sestavu: http://www.czc.cz/728pvmf5j4g4l9tgvcg3ru7tc7/seznam

Pro odůvodnění každé vybrané součástky stačí napsat mail pokud by ten zájem byl. Výkon maximální při spotřebě max do 390Wattů což je u herní sestavy prima.

Pekný den.

Všechno je špatně, především postavit herní PC dnes na AMD CPU je blbost. Skříň je do sestav za 10-15k, zdroj není nic moc, než VelociRaptor raději SSD na systém.
To je krátký úryvek, nejvíce mě dostala ta GK s referenčním chladičem.

Za ty peníze, které byste do téhle sestavy vložil máte 7970 do CF i s monitorem. A tu zvukovku upřímně nechápu.

Zdravíčko,

abych k tomu řekl něco co má hlavu a patu pro člověka/lidi kteří nejprve píší a poté možná přemýšlejí nad tím co napsali.

základní desku,zvukovou kartu,stream kartu,monitor,brýle to jsou věci příslušenství atp které ani nemusím argumentovat proč zrovna tyhle konkretní typy výrobky.
(K té kartě zvukové karty s kvalitními procesory dokáží velice citlivě usnadnit chod jakékoliv hry tím ostatní součástky ulehčíte od mnoha procesu a fatality je odzkoušená špička mezi herními zvukovkami sám vlastním předchozí generaci.)

Nyní k procesoru - Pán shora napsal herní do 30 tudíž se nejedná o high endové sestavy ....... a proto je a bude lepší 6 jádro od amd nebo 4 jádro amd ještě původní 940-965 X4 95-140W nežli do ceny osekaná i5 nebo snad i7 .... výkon se ve stejné kategirii nedá srovnávat protože je amd lepší nebavím se o high endových sestavách ale i tam u některých titulů troufám říct vede amd. Intel je hlavně high endová záležitost kde v poměru výkon spotřeba kvalita = cennou vykoupená značka.

Grafická karta proč zrovna tuhle 7950 ? tyhle parametry jsou v současnosti nejlepší co kterákoliv vyšší střední třída nabídne a za tyhle peníze 7970 není žádná jelikož 7970 je cca o 2-3tisíce dražší a pokud chce pán zbytečně vyhodit peníze klidně mezi 7970 a 7950 je rozdíl pouze ve dvou bodech a to 1.propustnost o 20gb vyšší a 450Mhz vyšší frek. a za to nevyhodí peníze každej ... (měl jsem možnost testu obou dvou grafik této střední třídy a 7970 je vyhození peněz navíc ... v téhle kategorii bohužel nvidia nemá co nabídnout to už je snad lepší sehnat 480gtx 384bit 200gb bw 1,5gb vram.)

midi tower skřín do 10-15 ? :D proč se do právě tohohle modelu instaluje drtivá většína high endových sestav :X vyborná udržitelnost stále nízká teplota za použití 4-7 větráků z toho 4 již box obsahuje prima pořádek v kabelech a navíc neváží moc kil. K regulaci a kontrole panel což je užitečné jen laik nebo blbec nechce mít pod kontrolou teplotu ve skříni a na jednotlivých bodech jako gpu cpu ram atp. opět cena rozumná a opět nejedná se o high endové boxy za 4-8k czk i víc.

Disk velociraptor asi nemusím zmiňovat fantastickou rychlost zpracovávání dat hdd má 10k otáček velká spolehlivost na 24/7 chod a nestalo se mi, že by měl kdykoliv u nás na serverech problém s chybnými clustery jako to mu bývá skoro u každého 7200 ot hdd nižší třídy.
Proč ne SSD ? Za 1. ne každej tomu rozumí ne každej ví co a jak nastavit jak se vším pracovat atp. SSD navíc není 100% kompatibilní a v mnoha zápisech je rychlejší klasický disk ... Takže velo 10k na pul tera je opravdu tím top do mid sestavy do 30-40k.

Zdroj no tak to jste mě dostal nejlepší zdroj ve své třídě do 500Wattu a že je zlý :D o ceně se ani nebavím za s85+ dat 1200,- czk :X A na tuto sestavu netřeba silnější fortron atp kde by se dalo mezi 800-1200Watt zdroji vybírat jednoznačně navíc tam to je otázka více než 4 násobně vyšší pořizovací ceny.

Paměti nemusím zmiňovat že s tímhle časováním frekvencí a výkonem celkově cena plus 10 letá záruka hovoří sama za sebe .

To je asi ode mě jako vy-argumentování mého příspěvku vše.

Pokud dokážete reálně vyvrátit mé tvrzení proč atp čísly atp sem s tím at si mohu lámat hlavu s tím že stavím lidem sobě atp železo na vyhození peněz :D Pokud tady chce ale kdokoliv poslat návrh HIGH END sestavy nebudu se ohanět s 30k +-celkově ale 60+ jen za střeva bedny a tam by samozřejmě každý použil i7,4way gcs, atp kde spotřeba poletí mezi 1-2 kWatty za hodinu .... já osobně vím moc dobře co to je, dát za elektriku v domě třeba 9k za měsíc atp takže ne dík osobně raději zvolím mainstream perfomance oproti high end a i to rád poradím každému dalšímu. A navíc je potřeba hledět na vzájemnou kompatibilitu instalovaných součástek :) Ne vše se vším pracuje na 100% a ztráty se dělají snadno.

Čekám, že připojíte stejně nebo více výkonnou sestavu . (cena kvalita záběr využití atp)

Na úplný závěr " Je potřeba dívat se kupředu už proto AMD levný upgrade vyšší výkon v mainstr a perfo. + lze počítat na win8 vyšším výkonu pokud dojde k čemu dojít má pak i high end bude amd lepší volbou. ( Pouze notebook do 30k jsem si vzal jako záložní s intelem .. a to už kvůli tomu, že tolik netopá a nežere jako hummer H1 v terénu ... )

U této sestavy šlo o maximální výkon na přijatelné spotřebě elektriky se snadným upgradem gk atp o dva tři roky později za minimum peněz.

Pěkný den.

Takhle sáhodlouhý post jsem od nikoho co se týče argumentování na tomto fóru ještě teda neobdržel. To je docela hezké, avšak kdyby vše co jste napsal nebyla hloupost nejvyššího řádu, tak bych vám já odepisovat slohem taktéž nemusel.
Budu se snažit odpovídat pořadím odstavců, jaké jste je sepsal vy, tudíž..

Lidé by měli přemýšlet nad tím, co píšou, u vás to platí dvojnásob.
K těm kravinkám co jste tam se pokusil narvat, protože jsou na to prostě peníze budu stručný - Zvukovka je pro audiofily, vzhledem k tomu, že autor nenapsal požadavek na nějaké hi-end audio či reprosoustavu nebo sluchátka není se o čem bavit. Dal jste tam prostě krám za 3k, který je k ničemu bez 5.1 repro. Ty si mám jako domyslet? Stream karta, když uživatel nebude točit herní videa? I bez té se dá s Hi-end grafikou v klidu vyjít. Brýle jsou prostě kravina, když u PC člověk s kvalitním monitorem nesedí 24/7, nemůže se mu prakticky nic stát. Vzhledem k požadavkům autora bych si tipnul, že nejde o svátečního hráče, ale o člověka, který má oči už trochu zvyklé.
K základní desce bych se rovnou vyjádřil i co se týče procesoru - a bavme se o sestavě cenově dostupné pro autora tohoto topicu, tudíž 30k +/-.
S taktováním by v tomhle případě nemohla vést vaše sestava v žádném případě - nízkoprofilový chladič je sice tichý, ale žádné OC nejde očekávat. Tím se dostávám k procesoru, který zkrátka na hry není uzpůsoben. V konkurenci neobstojí téměř v ničem oproti konkurenčnímu Intelu. Zase se dostáváme k pro vás nejspíše těžko pochopitelnému faktu, že INTEL do dražších a i dnes levnějších sestav zkrátka patří.
I5 3350p s cenou kolem 4k nakrmí i 7970.

A jsme u toho. Napsal jste, že rozdíl 2k mezi 7950 a 7970 nestojí za to. Teď prosím nehleďte pouze na číselné informace, ale taktéž na čisté herní skóre. K tomu vašemu porovnání, kde jste zase udal nějaké čísla, které můžou být každému úplně ukradené. Porovnáváte tady rok starou technologii s 4 roky starou, to není v pořádku.

Skříň? High-endové sestavy do Z9? Vážně?
Já ještě neviděl ani jednu sestavu za 20k+ co by byla nainstalovaná v této skříni.

VelociRaptor zastopí rychlejší SSD, konec řečí.
Kdo tady mluví o zdroji +800W? Stačí 620W Seasonic M12II. Ten je těžko překonatelný.

K ostatnímu vám povím víc, když budete chtít, už mě bolí ruka :-x

maxmillianD
nováček
Stav:

Příspěvekod maxmillianD » 02 dub 2013 13:54

Souhlasím s názorem, že intel má ve většině případech kvalitnější výrobky a asi je jednoduché říct všeobecně intel vede... ale proč ?
Amd má zrovna tak kvalitní jednotlivce ve své třídě a ohledně ceny amd je na tom níž o dobre 4k na procesoru+desce. Proti intelu nic nemám ale pochopil bych kdyby jste napadal bulldozery se zambezi ale visheru o stupeň až dva lepší procesory :X Asi jste neměl doma ani jeden. V této sestavě ve které je namontováno spousta věcí navíc (+- sestava jde osekat na 25k a to je low/mainstream :X ), které by měl uživatel již dávno mít a jen měnit střeva typu gk,cpu,navyšování ram atp. U high endu se cena základu pohybuje kolem 55-60k minimálně za box plus okolní periferie a za high end považuji nvidia 690 v sli nebo titany..... i7 39xx + nebo paměti nad 18kpc s top cl ..wf desky, raidové pole, zdroj min na 900W atp. takže ne, určitě nesouhlasím, že považujete mainstream a jeho odhad ceny za high end :X to je do nebe volající blábol :X Račte si hlavně přeložit význam spojení těchto dvou slov :X Takže ne high endem není nic jiného než páska v cíli ..... a zatu považují všichni ty nejlepší věci ne midratový mainstream ......

O chlazení té karty pravda mám již nekolikátou kartu s uzavřených chlazením a jsem sakra spokojený a hlavně kvůli efektivnějšímu ochlazení karty navíc v uzavřené kartě probíhá řízená cirkulace vzduchu což se nedá říct o kartě s otevřenou hlavou s kondíky atp.

Tento příspěvek se obrátil proti mojí osobě za boj INTEL vs AMD .... Nechápu názor z globálního usouzení amd je low a intel high .... dětinské amatérské a primitivní .... Intel samozřejmě patří mezi špičku jentak to nic nezmění ani amd sebelepším 8jádrem ale je potřeba si uvědomit že se najde spousta procesorů střední třídy které jsou zrovna tak kvalitní jako intely plus dokážu soudit dle využití a práce v aero a photoshopu atp. amd je plynulejší a v herním prostředí nabízí srovnatelný výkon jako kvalitní i5 nebo nižší i7 ... ovšem za mnohem nižší pořizovací cenu kompletu.

Ohledně toho high endu zde je sestava High End.
http://www.czc.cz/dc6m9tuhkmhhibverfq8smjil2/seznam

Za high endové součástky nelze považovat nic co není na místě prvním (Ne cenově, ale bohužel většina kvalitních značek si nechá zaplatit za výrobek takže i cenově nejvyšší znamená high end ) ... to je stejne jako kdyz umístěný na 3místě s bronzem řekne vyhrál jsem to ...

Měli by jste postavit pc sestavu na tom vašem high endu pro hráče esl určitě by z vás měli radost, že nejlepší stroje považujete hranicí pořizovací ceny kolem 30 tisic :D když kolem této ceny se pohybuje jedna součástka jejich sestav :D

raději zůstaňte u toho hraní :) (Kdo má iluzi, že sestava za 30k je high end je BLBEC ..... ) :crazy:

proofer
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod proofer » 02 dub 2013 14:01

Pán opět nepochopil
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní PC cca 45k
    od Andrey90 » 11 zář 2024 17:35 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    3275
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    12 zář 2024 08:14
  • herní PC 45-50 tis.
    od sign0r » 21 zář 2024 21:02 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC