Problémy s PC (GK, zdroj?)
Re: Problémy s PC (GK, zdroj?)
Je, ale už jsem to postoval pár příspěvků vzad. Od té doby nic nového.
Nejakej naborenej system, zkusil si scan integrity Windows? Do cmd "sfc /scannow"
Nezkoušel, ani nevím co to je, zkusím. 
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2014 18:21) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2014 18:24) ---
Jo system možná bude nějaký rozbořený, windows update, resp. aktualizace uz mi nejdou, to už jsem tu řešil, ani SP1 mi nejde nainstalovat, no opravu z DVDčka se mi dělat zatím nechce

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2014 18:21) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2014 18:24) ---
Jo system možná bude nějaký rozbořený, windows update, resp. aktualizace uz mi nejdou, to už jsem tu řešil, ani SP1 mi nejde nainstalovat, no opravu z DVDčka se mi dělat zatím nechce

Tak co?
Ještě za občas zaráží, i když na PC nic náročného nedělám, třeba jen prohlížím net, HDD kontrolka přerušovaně bliká a HDD hučí (né nějak výrazně, ale dost slyšitelně) (1s klid - 1s hučí a to se dneska opakuje už asi 3h
).
Co bude tedy potřeba koupit či opravit, aby PC jel OK? Občas mi chrome nastartuje hned, občas čekám klidně i 7s než se mi načtou záložky.
Ještě za občas zaráží, i když na PC nic náročného nedělám, třeba jen prohlížím net, HDD kontrolka přerušovaně bliká a HDD hučí (né nějak výrazně, ale dost slyšitelně) (1s klid - 1s hučí a to se dneska opakuje už asi 3h

Co bude tedy potřeba koupit či opravit, aby PC jel OK? Občas mi chrome nastartuje hned, občas čekám klidně i 7s než se mi načtou záložky.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Windows nemají service packy jen tak, neřešil bych to a prvně bych to reinstaloval, když ti nejedou ani aktualizace. Mě se bez aktualizací nechtěly nainstalovat ani ovladače na GK...
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Tak jsem reinstaloval Windows 7 s SP1 a nainstaloval všechny aktualizace. Nainstaloval jsem to na ten 250GB Disk, rychlost se dost zlepšila a systém je svižný a nezamrzá při základních operacích, takže zatím je to OK.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2241
-
od andrej71
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 22:07