Piny na USB jsou snadé:
0- WCC
2- Data -
4- Data +
6- GND
1- WCC
3- Data -
5- Data +
7- GND
Tvoří to vždy 2 stejné řady.
Vylepšení PC
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vylepšení PC
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak počítač jde, piny jsem teď nějak zapoji na to USB, ale přijde mi počítač takový zpomalený.. všechno dlouho trvá jak zaptnutí tak vypnutí pc , pak jsem zkusil gta 4 a když jsem jel v autě tak se to jakoby zpomalilo a zrychlilo, jakoby to chtělo dohat to zpomalení... Nejhorší je ale zvuk takový křupání a nvm z čeho to jde, ale jakoby to pořád pracuje... občas šel počítač tak tiše že jsem ani nevěděl,jestli je spuštěnej...
Gigabite Z68P-DS3 , Intel Core i5 2500K , Corsair 4Gb DDR3-1600 , Ati Radeon HD5770 Vapor-X , Eurocase 400W , Westerd Digital Caviar Green 1000GB
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Víš, nechci být škodolibej, ale když ani neumíš přečíst EN návod s obrázky, tak ses neměl pouštět do skládaní PC! Těžko radit, když nemáme ponětí, kdes tam co špatně zapojil.
Je to asi stejné, jako kdybys vyměnil v autě motor a pak si stěžoval technikovi, že auto jede nějak pomalu...
Napájení CPU a grafiky jsi zapojil?
Je to asi stejné, jako kdybys vyměnil v autě motor a pak si stěžoval technikovi, že auto jede nějak pomalu...
Napájení CPU a grafiky jsi zapojil?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
I know, ale byl to můj první pokus o složení pc a řekl bych úspěšnej. Já si návod anglicky i přeložil to neni zas takovej problém, ale ty piny asi nikdy nepochopim. Tady píšeš ¨GND¨ třeba a u mě je to ¨-¨. Spíš nechápu ty zkratky, ale vysvětlení jsem v návodu nikde nenašel. To je fuk USB už mi taky funguje, díky. Teď tu mám jinej problém, při instalaci nejnovějších driverů(CCC) mi to v půlce instalace hodí modrou smrt... Případné rady co s tím, nebo kde najdu co mám teď za verzi ovladačů ? :-)
Gigabite Z68P-DS3 , Intel Core i5 2500K , Corsair 4Gb DDR3-1600 , Ati Radeon HD5770 Vapor-X , Eurocase 400W , Westerd Digital Caviar Green 1000GB
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2377
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 črc 2025 14:12