Naznof píše:Nemohl jsem si nevsimnout a nereagovat na totalne zaslepeny nazor nepodporeny jakoukoliv osobni zkusenosti. Sestavit levnejsi kompl z nesrovnatelnych komponent at uz jde o horsi case nebo jine srandy umi kazdy. Ale tvrdit nekomu ze vyhodi par tici navic a nabizet sestavu bez systemu cimz se vyrazne zlevni je pomerne trapne. A zvlast kde je vase soudnost borci nabizet, ted se omlouvam, ale Amaterovi at si slozi pocitatac sam? Myslim ze podobnym lidem se tri leta zaruka a kvalitni servis kde se o nej postaraji vyplati vice nez usetrenych par stovek. Mluvim z vlastni zkusenosti kdy si pro pocitac dokonce poslali vlastni PPL a do tydne jsem mel pocitac zpet a opraveny. Tobe kdyz odejde neco z komponent tak bude rad pokud si zahrajes za mesic a to nemluvim o tom ze tomu aspon rozumis a vis co kam patri.
A víš proč nemáme osobní zkušenosti? Nejsme dost hloupí, abychom si to koupili. To, že ti si hlupák a naletěl si je jenom tvůj problém. I když si tam dáš systém, ušetříš pár tisíc a máš daleko kvalitnější komponenty, ne jako rozmazlený dětičky a jejich Hal rakety. Hlavně netvrď, že nejsi amatér. Na začátku jsem postoval link.