Rozdíl je hlavně v tom že 1004E nemá Wi-Fi.. Naopak jestli se ti třeba z nějakýho důvodu nechce jít do PSP tak bych volil tablet a to buď Nexus 7 - ten stojí okolo 5000,- Kč tuším a je hodně výkonnej, má Tegru 3 což je 4 jádrový čip, pokud bys už chtěl z Androidu nějaký High-End a větší tablet tak bych volil buď Galaxy Tab 10.1 nebo Galaxy Note 10.1 .. Pokud máš rád Apple výrobky tak bych buď volil za 8K iPad Mini nebo iPad 2, nebo pak za 12K iPad 4..
Tablety jsou taky fajn a titulů na to známých také není zrovna málo - GTA : Vice City, Liberty City, FIFA 13, Dead Space, Real Racing 3, Minecraft atd.
Prostě to musíš vědět ty
Cesta do NY. - shrnutí a zážitky
Re: Cesta do NY. Co s sebou za elektroniku + rady.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Foto jako z cesty a pak z NY? Plánoval jsem spíše točit celou dobu video + fotky.
Noo. Tablet jsem v životě neměl...Bojím se ale že se rychle vybije když na něm budu hrát něco, na to mi je leoší už to PSP nebo VITA
Noo. Tablet jsem v životě neměl...Bojím se ale že se rychle vybije když na něm budu hrát něco, na to mi je leoší už to PSP nebo VITA
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Mě iPad vydrží klidně i 10 hodin a to jsem hrál asi 7 hodin z toho Vice City, když jsme byly na cestě do Itálie tak jsem ho smažil celou dobu a ještě mi asi 25% zbylo, u ostatních tabletů nevím ale určitě se to to na netu dočteš..
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Měl jsem tablet galaxy tab 10.1 a z hraní her na tom jsem nebyl nijak nadšený nebyl.Špatně se to ovládalo a grafika taky nic moc. Na čtení atd. to šlo, ale na PSP si zapaříš určitě víc.
i5 3210M, GT650M, 4Gb ram DDR3, HDD 500GB 7200ot
tarogar píše:Foto jako z cesty a pak z NY? Plánoval jsem spíše točit celou dobu video + fotky.
Cokoliv. Dost mě to zajímá. Nebaví mě foto od fotografa. Spíš bych chtěl foto(video) z pohledu normálního člověka.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
//Very OT//:
Kolik tě stojí letenky/pobyt? jestli se teda můžu zeptat :) (jinak ty fotky bych taky bral, když se to vidí od normálního člověka, je to něco úplně jinýho než od prof. fotografa) :)
Jinak my, když jsme letěli do Tuniska, tak sestry notebook ani můj iPad nekontroloval, ale náhoda je blbec. :)
Kolik tě stojí letenky/pobyt? jestli se teda můžu zeptat :) (jinak ty fotky bych taky bral, když se to vidí od normálního člověka, je to něco úplně jinýho než od prof. fotografa) :)
Jinak my, když jsme letěli do Tuniska, tak sestry notebook ani můj iPad nekontroloval, ale náhoda je blbec. :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
Jasně fotky budou, video taky, baví mě to pak stříhat a něco z toho udělat.
Těsňa: No....Nejdříve jsem to psaát nechtěl, aby jste si nemysleli že jsem nějaký zazobanec, na toto studovaní (i když jenom 3 týdny) jsem šetřil docela dlouho, pomohli mi hlavně rodiče a babička, je to pálka já vím tak se prosím nevybulte,
pobyt cca 45 000, letenka direct z Vídně cca 20 000 ( i na zpět) transfer z letiště, ubytování v rodině a další poplatky za víza, a tuny a tuny blbostí....., Takže? Celé bez útraty a jídla (2x denně je zaplaceno ale ja mam vždycky ještě hlad) to vyjde na asi 100 000 bez jak jsem říkal útraty a jídla.

Těsňa: No....Nejdříve jsem to psaát nechtěl, aby jste si nemysleli že jsem nějaký zazobanec, na toto studovaní (i když jenom 3 týdny) jsem šetřil docela dlouho, pomohli mi hlavně rodiče a babička, je to pálka já vím tak se prosím nevybulte,

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- Pohlaví:
Tak 100 000 za tři týdny to je tedy pecka. Kámoška byla nedávno 3 týdny v Dominikánské All inclusive a s manželem 80 tis. za dvě osoby.
Tak nemůžeš to počítat jako dovolenou, ty kurzy jsou tak drahé.
-
- Pohlaví:
Já vím, a co tam vlastně budeš študovat?
Hlavně AJ
nemá to (myslím) žádné zaměření je to verze testu 1.1 a to intenzivní všeobecný kurs. Jde mi hlavně o tu AJ na naší škole stojí za starou bačkoru... I když chodím na Gympl (jak jsem psal nejsem plnoletý) tak úroveň AJ je hrozná.

- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Amerika je drahá to ví přeci každý, závidím ti a to né jen pro to, že se do tý blbý Ameriky podíváš, ale perfetně procvičís Angličtinu. :)
Uží si to tam! :)
Uží si to tam! :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 11 Pro 64GB Green