pc do 9,3 k
Re: pc do 9,3 k
Protože za 7k ti sestavým z použitých komponent mnohem lepší PC..
Naposledy upravil(a) mmfmoc dne 20 kvě 2014 14:38, celkem upraveno 1 x.
Přemýšlím snížení ceny
Ale za 6,000 by to bylo už v pohodě, ne?

Mě se prostě nelíbí ty použité komponenty, je to taková zplácanina... Ale co, já tady nebudu ztrácet čas.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mmfmoc tak až budeš mít čas tak to můžeš zkusit 

Tak to kup, ale bude to Tvá chyba. My Ti radíme upřímně, kup a za půl roku sem napiš, jak dlouho Ti vydržel. Jestli chceš ušetřit, tak jsi měl napsat "Sestava do 7k".
To SkLuky: Za 6000 Kč je to v pohodě? Ne není
Já souhlasím s mmfmoc, já tu také nebudu ztrácet čas, my poradili, vy konejte!

To SkLuky: Za 6000 Kč je to v pohodě? Ne není

Já souhlasím s mmfmoc, já tu také nebudu ztrácet čas, my poradili, vy konejte!

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
vy jste poradily tak že z 9,3k jsem na nějakých 10,2K s tou deskou co mi radíte ale když má někdo limit 9,3k tak do toho víc dávat asi nechce ne byl jsem ochoten to dát na9,6k ale pořád něco bylo špatně tak to je pak těžký, proto jsem se vás ptal zda se nevyplatí něco koupit z bazaru
mmfmoc tak až budeš mít čas tak to můžeš zkusit
To není šup šup, tuhle koupíš tamhleto, tuhle tohleto a za 14dní měsíc máš PC, za který bys normálně dal dvakrát tolik. A rozhodně to dělat nebudu, dělám to pro sebe, protože na sebe beru riziko, že něco nebude fungovat apod. Pro nikoho cizího to nedělám. Dokonce ani pro známé.
A tím tu opravdu končím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Kvě 2014 14:54) ---
http://www.czc.cz/4n5ogspgs2glbb3eihdjca32a6/seznam
Poslední snaha
Z tady psaných sestav si na tomhle V SOUČASNÉ KONFIGURACI zahraješ nejlépe, protože je tam nejvýkonnější grafika. V budoucnu budeš muset upgradovat procesor, ale nebude to problém, protože je to připravené na i5/i7. A už se opravdu nebudu dohadovat proč tohle nebo tamto, prostě takhle to jde podle mě nejlépe, buď ber nebo nech být..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak asi koupim tu sestavu s i3 a časem dokoupim grafiku