akem píše:A pán je ještě vstahovačnej, víte jste mi úplně u zadele mě šlo o tazatele, že mu blbnete hlavu nějakou pseudosetavou která jak nám tu píšete vyhovuje vám... Ani jste se neobtěžoval ji upravit podle tazatelových požadavků. LENOST
Podle Vás stačí skříň za 1000 (neodhlučněnou a z papírového plechu bez možnosti cablemanagementu) jasně a deska za 1000 a našoupneme na ně super paměti co mají 1866 protože jsou hezký a super! (výkonově nepřinesou nic a ještě budou překážet chladiči CPU. dáme do skříně 3 točáky je jedno jaké značky... hlavně ať pěkně hučí...
Pak vezmeme boxovanou grafiku protože chlazení která dodávají výrobci a mají vyšší účinnost a jsou tišší (dokázáno mnoha testy - dohledejte si sám) jsou horší.
Nakonec to nakopneme Raptorem aby hučení v úlu bylo dovršeno.
Já jsem pro AMD do levnějších herních sestav, ale tvrdit tu bez jakéhokoliv důkazu, že AMD dělá stejně výkonné procesory jako Intel a, že to je jen o značce je HUSTÝ. nevím, kde jste přišel na to, že Intel je ve stejném výkonu i s deskou dražší o 4000 :) dokažte to
Argumenty by jste měl dát vy když přesvědčujete o své "pravdě" většinu a úplně jste to zabil tou sestavou za 300kto je typická chujovina
Za 30k jste nebyl schopen sestavit sestavu dle požadavku.
Dobry den chtel bych herni pc neco kolem 30k.
Chtel bych taktovat takze nejakou fajn zakladovku.
Dobrej chladic na to.
A nejakou HignEnd grafiku. Nejakij i tu gtx 680 nebo amd jaka lepsi to uz necham ma vas.
Proste aby hry jely na Ultra a podobne jinak vse mam.
Jen bedna . + Bedna ;D
Sleduji odpovědi upřímně mě iritují a to kvůli tomu jak se překrucuje co jsem napsal. Ohledně topicu děkuji za upozornění specifikum jsem přehledl
Dobry den chtel bych herni pc neco kolem 30k.
Chtel bych taktovat takze nejakou fajn zakladovku.
Dobrej chladic na to.
A nejakou HignEnd grafiku. Nejakij i tu gtx 680 nebo amd jaka lepsi to uz necham ma vas.
Proste aby hry jely na Ultra a podobne jinak vse mam.
Jen bedna . + Bedna ;D
tohle byla opravdu chyba neshlednout před vložením příspěvku.
Ale nevidím že bych psal někde nebo snad udával co jste výše popsal .... ohledně komponentů za 1000,- atp.
Laskavě tedy nepřekrucujte co napíše kdokoliv kdekoliv .
Napsal jsem pouze že na takovouhle sestavu postačí case který jsem volil v mém případě, ohledně pamětí volil jsem takové které jsou přijatelné cenově i výkonově časování a celkový výkon 15000+pc .
napsal jsem rovněž že lze odmyslet součástky které již hráč majitel má a tím dostane svojí částku pravda udělal jsem chybu, že jsem neodmazal věci které jsem měl v objednávce já . (stream kartu , zvukovku, monitor, brýle, atp ) Ovšem jako návrh to skutečně posloužit mohlo czc má jednoduchý konfigurátor takže naházíte do košíku co se vám hodí a máte tu vaší konečnou cenu.
Po přehodnocení požadavků je mým výsledkem návrhu tato sestava.
http://www.czc.cz/2s76q0hdheic48vj0tubujtu2d/seznam - do 30.000,- vč. DPH
Bohužel nvidia nenabídne nic kloudného za takové peníze jako ati/amd ...
Závěrem zvuková karta nezvyšuje fps přímo, nýbrž ulehčuje práci procesoru .... poté může dojít k stabilitě fps díky volnějšímu chodu proc... to má za následek snadnější stínování pro procesor atp hry. proto externí zvukovku není to jen o zvuku.
Hodně zdaru při výběru nakonec zjistíte že co si člověk neodzkouší tak neví.
Osobně se držím spíše konkrétních výrobců a distributorů namísto referentních součástek.