Ahoj, teď jsem našel na sbazaru jeden pc, s majtelem jsem si psal a prodá mi ho někdy teď v tejdnu jedná se přesně o toto http://www.sbazar.cz/drtici.pest/detail ... vy-pocitac dohodl jsem se snim na 1300 i s dopravou. Co si teda o tomto pc myslíte? já si myslím že bych ho za tu cenu měl určitě brát díky za reakce
To ze HD tune nic neukazuje neznamena, ze je disk v pohode. Zvlast kdyz se z nej ozyvaji divne zvuky. Nevidim nic, co by na tom melo takovou hodnotu - kdyz v poradku je na tom pouze procesor.
Zdroj eurocase nema hodnotu zadnou, vadna deska (nejspis kvuli tomu zdroji) taky ne
Tak mi najdi nějaké 2 jádro za 1400 to nikde neobjevíš..:/ řikal jsem že hdd doma mám, mám s eurocase dobré zkušenosti na aukru jsou ale vždycky mě někdo přebije
rád bych se zeptal, jestli někdo ví, jak stáhnout celý tento návod do počítače pro offline použití?
Nemyslím jen první stranu, ale aby fungovalo i proklikávání na další stránky.
Poslední příspěvek
Staci najit ten spravny, rozhodne lepsi venovat par sekund hledani PDF nez se snazit ulozit web do souboru.
Zdravím napadlo mě, že bych se tu zeptal a dostal nějaké rady. :thumbup:
jsem student a chci si koupit první auto do 20-25k, s tím aby bylo nejlépe bez investic ( je mi jasne, ze to bude tezke , ale slysel jsem ze i takove se najdou ) nebo s co...