Čau, chci si koupit nějaký tablet do 3k. Jak už vím od kamarádů - GoClever nebrat, to sem ani nepište. Vyhlédl jsem si tuhle novinku od Prestigia, což si myslím, že je zajímavá a celkem dobrá značka. Cena 2,5k. Potěšilo mne, že má 8 GB RAM, protože většina tabletů do 3k má 4 GB. Dále mne potěšil Android 4.1. Jelly Bean, znovu, u většiny tabletů "jen" 4.0. Ice cream sandwich. Rozlišení sice 800x480, ale to mi zas tak nevadí. Procesor 1GHz, operační paměť 0,5 GB = standart tabletů v téhle ceně. Tablet je v celku nový, v ČR se prodává od 31.1.2013. Bohužel na www.heureka.cz nejsou žádné recenze, takže si ještě nějakou chvilku počkám na zkušenosti. A málem bych zapomněl - to, co mě potěšilo nejvíc. Na www.czc.cz píšou, že vydrží až 5 hodin přehrávání videa a až 18 hodin poslech hudby. Jak říkám, počkám si na recenze a jestli je to opravdu pravdivé. Co si myslíte vy? Myslíte, že za ty peníze je to vcelku slušný tablet? Přidávám odkaz.
http://tablety.heureka.cz/prestigio-mul ... #buy-there
Prestigio MultiPad PMP3570C
Re: Prestigio MultiPad PMP3570C
Co si myslím? Připlať si. Je tam 4.1 a 512mb ram(nepojede to plynule,možná tak na prohlížení netu),rozlišení displaye je VELMI špatné,věř nebo ne,i rozlišení hraje velkou roli.Vem si do ruky třeba galaxy tab 7.0 a něco co si tu poslal,a uvidíš rozdíl.
Takže by bylo lepší nějaký tab s 4.0?
Ja si myslim to, ze Prestigio, GoClever, Evolve a dalsich 150 cinskych vyrobcu na tom budou po kvalitativni strance naprosto stejne. Vyrabeji to, co si zakaznik zada - levny (velmi levny) tablet. Uvidis sam, co vsechno vyrobce osidil.
Kvalita vyrobku se pozna az po mesicich pouzivani, takze v recenzich nenajdes zkusenosti jako za rok jsem to musel 5x reklamovat.
Kvalita vyrobku se pozna az po mesicich pouzivani, takze v recenzich nenajdes zkusenosti jako za rok jsem to musel 5x reklamovat.
Ještě jsem uvažoval o Acer Iconia B1, cena 3333
. Ale myslím, že už kvalita. Přidám odkaz.
http://tablety.heureka.cz/acer-iconia-t ... l15ee-003/
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2013 15:33) ---
A myslíte teda, že bych do toho Prestigia neměl jít? Dají se na tom hrát nějaké náročné hry? Nebo je to k ničemu a radši tu Iconiu, když to má to rozlišení 800x480. A co to teda vlastně způsobuje to rozliško?

http://tablety.heureka.cz/acer-iconia-t ... l15ee-003/
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2013 15:33) ---
A myslíte teda, že bych do toho Prestigia neměl jít? Dají se na tom hrát nějaké náročné hry? Nebo je to k ničemu a radši tu Iconiu, když to má to rozlišení 800x480. A co to teda vlastně způsobuje to rozliško?
Rozlišení-čím větší rozlišení,tím ostřejší a kvalitnější obraz.To už radši ber ten acer,má rozlišení 1024 x 600,něco si na tom zahraješ,a budeš mít dobrý pocit že nemáš šrot z číny.
Ok, tak já asi vezmu ten.
Kdyžtak ještě zkoukni recenze,taky je to občas užitečné.
JJ, má 7 Pozitivních, negativ zatím žádný, ještě tak měsíc počkám jestli se tam něco nezmění.
Zadna firma nedisponuje zazracnou technologii umoznujici vyrabet kvalitni vyrobky za polovicni cenu.
S tim Acerem ja bych rozhodne pocit ze nemam srot z Ciny nemel......... ale kdyz nekdo musi mit levny vyrobek za kazdou cenu, ja mu tovymlouvat nebudu.
Na hodnoceni bych koukal tak pul roku po zacatku prodeje, nastesti v pripade tabletu se nic hrozneho nestane kdyz bude KO. Jen to chce zalohovat data.
S tim Acerem ja bych rozhodne pocit ze nemam srot z Ciny nemel......... ale kdyz nekdo musi mit levny vyrobek za kazdou cenu, ja mu tovymlouvat nebudu.
Na hodnoceni bych koukal tak pul roku po zacatku prodeje, nastesti v pripade tabletu se nic hrozneho nestane kdyz bude KO. Jen to chce zalohovat data.
Tak jo, všechno je z Číny, s tím se už nic nenadělá. A fakt myslíte, že to Prestigio je na nic? Jako hodně by se mi sekalo? Já to budu využívat hlavně na filmy, čtení knih, surfování po internetu, ty hry zas tak ne.
Ono nejde o to jestli by se to sekalo, ale o to co vsechno ti na tom muze odejit - pamet, displej, touchscreen.... cokoliv
Dokud nebude HW problem tak to bude chodit dobre, navic to muzes do 14 dnu vratit kdyz to koupis pres net
Dokud nebude HW problem tak to bude chodit dobre, navic to muzes do 14 dnu vratit kdyz to koupis pres net
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”