http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... RD0119FX01
Ze svého starého PC chci použít zdroj: OCZ ModXStream PRO 500W, SSD disk: OCZ vertex 3 a externí disk wd 500gb, proto nebudu momentálně utrácet za hardisk a dvd koupím také později.
Jako monitor se starým PC používám TV 80cm Samsung...vim hrůza, ale mě se to líbí, protože můžu hrát z gauče . Navíc si myslím,že pc monitor v takovýchto rozměrech by byl dražší než celé pc ...a taky přepnu a čumim na bednu

Vím že procesor bez gr.jádra je risk, ale pokud padne VGA, budu používat ntb, protože stolní PC chci hlavně na hry a ty by mi integrované gr. jádro neutáhlo, nemýlím-li se?
A teď pár hlavních otázek:
1)Co si myslíte o výběru komponent?, uvítám i komentář ke komponentům co už vlastním.
2)Je deska kompatibilní s procesorem? doporučili by jste jinou kombinaci? A jak je to s chlazením tohoto procesoru?
3)bylo by toto pc použitelné i na hry, které v budoucnu přijdou? vím že může přijít cokoliv, ale přeci jen nároky na procesor se už tak rychle snad zvyšovat nebudou a já bych rád v budoucnu pouze vyměnil grafickou kartu (cca za 2 roky)
Ještě bych se rád zeptal: v současnosti mám CPU:Intel core 2 duo E7600,VGA ATI Radeon HD 5850,RAM: 4GB(2x2gb samsung) základní deska,nevím přesně typ, ale je malá a má jen dva sloty na RAMky.....momentálně mam sestavu na 500W zdroji, myslíte, že to utáhne i 350w zdroj?
Děkuji předem za všechny odpovědi.