Zdravím,
měl bych dotaz, protože co jsem četl tak je dobré mít v case alespoň nějaký průvan. Mám tuhle case http://www.czc.cz/coolermaster-elite-37 ... np8mqqhma9 a na zadní straně je jeden větrák od výrobce, který pouká ven a tak jsem chtěl koupit na tu přední mřížku. Díval jsem se a měl by tam být 120mm, tak jsem se chtěl zeptat jestli by jste mi nějaký doporučili.
Díval jsem se na tenhle http://interlink.tsbohemia.cz/airen-fan ... 15839.html, jestli je teda alepoň trochu tichý a není to úplně nějaký šmejd.
Vím, že v téhle cenách asi nemá cenu, řešit nějakou kvalitu, protože vše bude stejné, ale jestli třeba nemá nějaké špatné kabely, nebo něco takového.
Ventilátor - nějaké doporučení na 120mm do case? Vyřešeno
Ventilátor - nějaké doporučení na 120mm do case?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 20 úno 2013 15:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ventilátor
mam bednu CM Elite 371(velmi sa podoba tej tvojej,len je o nieco starsia) a taktiez mam ako intake ten airen co si napisal...je to super chladic, na to,ze kolko stoji tak ma vyborny pomer cena/vykon. ziadne vadne kabely ani nic(mozno trochu dlhe na moj vkus) kvalita je dobra...mozno by si mohol porozmyslat nad gumenymi uchytmi, pretoze ma tendenciu vibrovat,ked je slabo dotiahnuty(vlastna skusenost)
inak este taky detail, neviem ci sa ti to chce ale ja som si vyrezal honeycomb mrezu spred toho chladica lebo ako nasava vzduch, tak pri tom vytvara celkom slusny podtlak a mne to ide este aj cez prachovy filter tak ma to hnevalo,ze to bolo pre mna nejake hlasne.(da sa na to zvyknut ale ja zvyknem pozeravat v noci filmy a chcem mat vtedy kompletne tichy pocitac)
inak este taky detail, neviem ci sa ti to chce ale ja som si vyrezal honeycomb mrezu spred toho chladica lebo ako nasava vzduch, tak pri tom vytvara celkom slusny podtlak a mne to ide este aj cez prachovy filter tak ma to hnevalo,ze to bolo pre mna nejake hlasne.(da sa na to zvyknut ale ja zvyknem pozeravat v noci filmy a chcem mat vtedy kompletne tichy pocitac)
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ventilátor
Ten Airen bude dobrý, mám 80mm verzi a je velmi tichý
Re: Ventilátor - nějaké doporučení na 120mm do case? Vyřešeno
Dobře, děkuji vezmu ho, ono jako myslel jsem, jestli to není nějaký hučák, ale na druhou stranu ten BOX chladič na procesoru je vcelku hlučný takže to nebude problém. Ale děkuji za rychlou radu a zamykám :)
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3259
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:53
-
-
Výběr a doporučení herní prebuild sestavy, AlzaPC?
od Marek Klus » 16 říj 2024 19:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1616
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 07:46
-
-
- 8
- 2186
-
od Cleric