Apple iPod touch vs. iPod Nano

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

jirik09
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Apple iPod touch vs. iPod Nano

Příspěvekod jirik09 » 21 úno 2013 13:20

Čau, chci si koupit nějaký použitý iPod, nejspíš z Aukra. Koukám tak na ceny, plánuju do 2 500 Kč. Nano vlastně přehrává pouze hudbu a filmy, zatímco Touch má i Wi-Fi a jsou tu zdé ruzné ostatní aplikace, vlastně je to iPhone bez možnosti telefonování. Nové nechci, jsou moc drahé. iPod budu využívat převážně na poslech hudby, sledování videí. Máte někdo zkušenosti? Prosím poraďte

Reklama
HAFcool
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Apple iPod touch vs. iPod Nano

Příspěvekod HAFcool » 21 úno 2013 17:06

Mám Ipod Touch a Ipod Nano a řeknu to takhle. V žádném případě nechci měnit na poslech hudby jiný Ipod, než Nano. Dříve jsem se hodně díval i na filmy, ale to už mě omrzelo, ale na poslech hudby jedině Nano. Touch používám na brouzdání po internetu, občasné hraní a další různé aplikace. Teď je ale otázka, jestli ti stačí mít písničky a nějaké filmy nebo chceš i nějaké aplikace. Když koupíš Nano, tak budeš mít písničky i filmy, ale Wifi ani aplikace nebudou. Touch je v tomhle případě docela napřed. Prohlížení internetu je pohodlné, a některé aplikace člověka fakt chytnou. A budeš tam mít i ty písničky a filmy.

Kdybych to měl shrnout, tak bych ti doporučil Touch. Jestli by ten rozdíl v ceně byl nějakých 500-800 kč, tak bych koupil Touch, ale jinak Nano. Předpokládám, že jsi ještě Ipod neměl, tak je ti vlastně šumák, který to bude, ale Touch mi někdy hodně pomáhá. Pokud na to máš a nevadí ti velikost a chceš Wifi, tak ten Touch je dobrá investice...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”