Mám zvláštní problém. Jak umístit data pro rychlé načítání. Systém a ostatní uživ. programy mám na SATA disku 500GB/32MB. Na tom mám také simulátor SFX. Z tohoto disku se načítá chování letadla. Protože mám ještě další Addony- krajiny- mapy, které je nutno rychle načítat aby nedocházelo k cukání obrazu chtěl bych tyto umístit na SSD 64GB. Protože je ale malý a na vše i s FSX simulátorem by se to vevešlo, chtěl bych tyto neměnné data nechat načítat z tohoto SSD.
Může mi někdo říci, jak se bude řídit načítání z obou disků? Bude to rychlejší než kdybych dal vše na SATA disk? Zkoušel to někdo? Potřebuji to k formátování PC a nové instalaci, kam nandat data. O načtení Systému mi nejde. Nechtěl bych to dělat opakovaně a tak se ptám. Mám AMD X, paměti dost- 12GB RAM. Dík za odpověď.
Jaká je rychlost načítání dat z rozdílných disků
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaká je rychlost načítání dat z rozdílných disků
Tak to zkus zatim jen prolinkovat (data pro FSX zkopiruj na SSD a z puvodniho umisteni dej symlink) a uvidis.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Nerozumím tomu co mi radíš. Mohl bys mi podrobněji popsat jak provedu Simlink? Bude rychlejší načítání dat krajiny z SSD pokud bude program FSX na SATA disku? Asi jsi mi neozuměl. Jde o přepínání fyzických disků. To mám udělat instalaci 55 GB Addonů a 15GB ostatního což trvá několik hodin a několikrát to opakovat a nahazovat systém? Proto se ptám.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale 55+15 > 64, ne?
Pokud nevis, jak symlinky funguji, tak se na to vykasli nebo to nastuduj, protoze by ti to nejspis pomohlo i bez preinstalace.
Pokud nevis, jak symlinky funguji, tak se na to vykasli nebo to nastuduj, protoze by ti to nejspis pomohlo i bez preinstalace.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3334
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 4
- 2627
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4960
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2568
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5115
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”