Acer Extensa 5220 - perfektní stav, byl používán pouze v kanceláři, nikdy nebyl nikam přenášen. 15,6" display, 250 GB harddisk, 3 GB ram, DVD vypalovačka, čtečka karet, wifi, bluetooth. Nainstalován Windows 7 home premium, Office 2010, programy na přehrávání videa, prohlížení a editaci fotek, atd. Bateri vydrží 3 hodiny. Cena 3300 Kč.
Zdravím,
shaním pro rodiče nějaký notebook, měl jsem hodně nabídek ale převážně na netbooky, ale ty jsem zavrhl z důsledku malé úhlopříčky (už mají svá léta a zrak už tak dobře neslouží). Zaujal mě tento NTB, zajímalo by mě zda se vyplatí koupit, budou ho z 99% využívat na net. Jde mi hlavně o co nejlepší zobrazení, nějaký grafický výkon atp. se nemusí řešit.
Je to dobrá volba? Acer Extensa 5220 Vyřešeno
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je to dobrá volba? Acer Extensa 5220 Vyřešeno
Extensa 5220 se prodávala v době, kdy W7 ještě nebyly na světě. Jsou origo?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Re: Je to dobrá volba? Acer Extensa 5220
On je to člověk co kšeftuje s notebooky, na některé poskytuje i rok záruku, ale jestli jsou orig netuším. I kdy osobně si myslím že ne, v době kdy vyšel byly win vista.
Za ty prachy tamnebude origo nic. Dnes za 3300 toho moc nebude. Asi bych si ho chtěl vyzkoušet a popřípadě zkusil ukecat cenu ještě dolu. Třeba právě tím, že tam nejsou origo Win.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Je to každopádně 5 let staré zařízení. Vykotit se může kdykoliv, takže záruku bych určitě požadoval. Cena 2500,- by byla zajímavá.
Zaruka bude, jenze ta kterou musi dat ze zakona - na skryte vady a k tomu 3 dny na vyzkouseni.
5 let stareho Acera bych ja osobne nekupoval, na to jsem jich likvidoval opravdu hodne, a i podstatne novejsich. Muze to prestat fungovat kdykoliv.
5 let stareho Acera bych ja osobne nekupoval, na to jsem jich likvidoval opravdu hodne, a i podstatne novejsich. Muze to prestat fungovat kdykoliv.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Žena má 5220 doma a neměl jsem nějaké výrazné problémy ani u klientů, naopak bych řekl že až na lámací plasty a občas nějaká mechanika to byla povedená serie.
A pokud uvádí, že nebyl přenášený, nebude prasklý. Pozná se to snadno, když ho uvidí.
A pokud uvádí, že nebyl přenášený, nebude prasklý. Pozná se to snadno, když ho uvidí.
U notebooku kde je velmi pravdepodobne piratska verze Windows a Office lze ocekavat cokoliv
Neni to nahodou komisni prodej?
Neni to nahodou komisni prodej?
To nevím jestli je odkupuje, repasuje a prodává nebo jde o komisní prodej. Ale oni do teď mají nějakou Toshibu kupovanou asi před 3 lety z aukra a ten je totálně v bídném stavu, hodně kláves už chybí (vnoučata je odlupovala) a monitor je již dost vysvícený. No zkusím zjistit jak by to bylo se zárukou, jinak myslíte tedy že by byl ok? Nebo čekat na další nabídky?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1914
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 22:32