Nový telefon - HTC One S ?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nový telefon - HTC One S ?

Příspěvekod Deny18 » 03 kvě 2013 23:00

Jak jsem tak hledal, tak jsem na internetu objevil dobře vybavený, výkonný a kvalitní telefon HTC One S za 7 000 Kč. Pokud by tedy ještě za pár měsíců o něco zlevnil, tak bych nejspíš neváhal a na ostatní se vykašlal. Za tu cenu je to fakt nečekaná síla!

AKorát, co mi jako jediné nejde do hlavy je, proč ten mobil někde stojí 7 000 Kč a někde kolem 13 000 Kč ? Jako např. tady http://www.datart.cz/vyhledavani/index$ ... ltextRole=

Napište sem, co si o něm myslíte a jestli mi ho doporučujete.. :)

Reklama
B3nny
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Nový telefon - HTC One S ?

Příspěvekod B3nny » 04 kvě 2013 07:19

Datart sem tam nějaká takové akce dává, teď mají One S, minule to byl Desire X pokud se nepletu. Asi to dotují :)

Jinak bych si chvátnul, jestli ho fakt chceš, mizí to dost rychle. Za příplatek ještě seženeš o něco výkonější Huawei Ascend Honor 2.

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 04 kvě 2013 09:07

ta levnejsi cena je dovoz ze zahranici, drazsi cena je oficialni ceska distribuce.
prakticky mezi tim neni zadny rozdil.
ja osobne bych radsi vzal Galaxy Nexus, ale jak mas rad Sense, tak jasne

B3nny
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod B3nny » 04 kvě 2013 09:09

Právě, že Datart je má za stejnou cenu jako eshopy co dováží šedivky, ale jsou to: Oficiální česká distribuce – neblokovaný, 2 roky záruka

Nakoupí sto kusů a pak to pod cenou prodají :) Většinou to je ale rychle fuč, tak si chvátněte.
Naposledy upravil(a) B3nny dne 04 kvě 2013 09:11, celkem upraveno 2 x.

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 04 kvě 2013 09:10

Rozdíl mezi oficiální distribucí a šedivkou je veliký. Aktualizace vycházejí o hodně později(jestli vůbec). Při aktualizaci ti může vypadnou čestina, takže máš potom telefon třeba v ukrajinštině. Při reklamaci se s tebou některé obchody vůbec nebaví. Šedivku bych si nikdy nekoupil.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 04 kvě 2013 09:53

Já bych si zase nekoupil nic jiného než šedivku.Sorry, ale na náš trh ten východoevropský se nic než shit fakt nedostane.
Manželka telefon z offiko CZ distribuce za 13 tis, je v domácnosti, telefon má tak jako doplněk, oloupanej rámeček u S2 bílá a po roce nefunkční tlačítka, reklamace neuznána od Britexu ani na oloupání rámečku, jednou mi řekli, že to není běžná vada, že se to nestává a podruhé, že to je vada způsobená používáním a potřetí, že je to způsobeno oxidací :D hrůza
Já šedivka S2 za 8 tis. používám telefon tak, že ani nestačí vychladnou desítky hodin hovoru za měsíc, maily, net, několikrát pád na dlažbu, nikdy žádný problém, mimochodem šedivka je nizozemská :? , jednou přehrátí softwaru, když nešla aktualizace u prodejce a s úsměvem :smile:
Takže máš pravdu rozdíl je veliký :P

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 04 kvě 2013 10:04

Já mám zase jiné zkušenosti se šedivkama. Záleží, který telefon si vybereš. Moje N8 několikrát spadla, dokonce jsem ji utopil ve vaně, když jsem psal sms a furt jede tak, jak má. S Britexem nemám zkušenost, ale co tak slyším, tak je to fakt hrůza. Když reklamuju u alzy nebo u MP, tak úplně bez problému.

Příští telefon budu brát Huawei. Bratr si teď koupil Honor 2 za 8k a naprosto super telefon. "Skvělá" cena. Už z vysoka s**u na předraženou Nokii, Samsung nebo Apple.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

B3nny
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod B3nny » 04 kvě 2013 10:21

Jojo, ten Honor 2 už jsem tu také zmiňoval. Hold kvalita stejná a spokojí se s nižší marží. :)

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 04 kvě 2013 12:23

divine píše:Já mám zase jiné zkušenosti se šedivkama. Záleží, který telefon si vybereš. Moje N8 několikrát spadla, dokonce jsem ji utopil ve vaně, když jsem psal sms a furt jede tak, jak má. S Britexem nemám zkušenost, ale co tak slyším, tak je to fakt hrůza. Když reklamuju u alzy nebo u MP, tak úplně bez problému.

Příští telefon budu brát Huawei. Bratr si teď koupil Honor 2 za 8k a naprosto super telefon. "Skvělá" cena. Už z vysoka s**u na předraženou Nokii, Samsung nebo Apple.

Kdyz jsem sel potreti do Britexu musel jsem nechat zbrojak doma :? protoze to co predvadeji je tragedie naprosty monopol na vsechno.Trochu mi chladi zahu ze uz je pripravena zaloba.
Mimochodem prvni moje zkusenost byla kdyz jsem koupil mame telefon ona se po trech mesicich priprav na pouzivani polochytreho telefonu odhodlala jej pouzivat a po tydnu pouzivani prestala fungovat tlacitka.Tak jsem ho odvezl na reklamaci a jejda po tydnu prisel protokol ze je tam oxidace a ze oprava bude za 2500.No schanel jsem rucni granat :crazy: Nakonec jsem se na to vybod byl to telefon za 4 tis.ale nasere to, proto uz to ted tak nenecham.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 04 kvě 2013 16:35

Co to znamená ty "šedivky" ? Jinak se teď budu rozhodovat mezi Huawei Honor 2 a HTC One S asi, vypadá to tak. Zase na druhou stranu, ten Huawei má HD displej, ale je min. o těch 500 Kč dražší a ten HTC se mi vzhledově více zamlouvá. ;)

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 04 kvě 2013 19:31

Šedivky znamenají telefony ne z české distribuce, tedy jsou z dovozu z různých zemí, Polsko, Nizozemí atd.Vyznačují se tím, že jsou levnější v řádech stokorun až tisíců.Někdo na ně nedá dopustit, někdo kupuje jen českou ditribuci, tedy offiko pro český trh.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 04 kvě 2013 19:51

Mě to je v podstatě jedno, ale pokud vidím takhle levný mobil, který u nás stoji 13 000 Kč, tak proč váhat ? Žádný zásadní rozdíl jinak v tom nevidím a ještě k tomu ušetřím dost peněz.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”