Jak jsem tak hledal, tak jsem na internetu objevil dobře vybavený, výkonný a kvalitní telefon HTC One S za 7 000 Kč. Pokud by tedy ještě za pár měsíců o něco zlevnil, tak bych nejspíš neváhal a na ostatní se vykašlal. Za tu cenu je to fakt nečekaná síla!
AKorát, co mi jako jediné nejde do hlavy je, proč ten mobil někde stojí 7 000 Kč a někde kolem 13 000 Kč ? Jako např. tady http://www.datart.cz/vyhledavani/index$ ... ltextRole=
Napište sem, co si o něm myslíte a jestli mi ho doporučujete.. :)
Nový telefon - HTC One S ?
Re: Nový telefon - HTC One S ?
Datart sem tam nějaká takové akce dává, teď mají One S, minule to byl Desire X pokud se nepletu. Asi to dotují :)
Jinak bych si chvátnul, jestli ho fakt chceš, mizí to dost rychle. Za příplatek ještě seženeš o něco výkonější Huawei Ascend Honor 2.
Jinak bych si chvátnul, jestli ho fakt chceš, mizí to dost rychle. Za příplatek ještě seženeš o něco výkonější Huawei Ascend Honor 2.
ta levnejsi cena je dovoz ze zahranici, drazsi cena je oficialni ceska distribuce.
prakticky mezi tim neni zadny rozdil.
ja osobne bych radsi vzal Galaxy Nexus, ale jak mas rad Sense, tak jasne
prakticky mezi tim neni zadny rozdil.
ja osobne bych radsi vzal Galaxy Nexus, ale jak mas rad Sense, tak jasne
Právě, že Datart je má za stejnou cenu jako eshopy co dováží šedivky, ale jsou to: Oficiální česká distribuce – neblokovaný, 2 roky záruka
Nakoupí sto kusů a pak to pod cenou prodají :) Většinou to je ale rychle fuč, tak si chvátněte.
Nakoupí sto kusů a pak to pod cenou prodají :) Většinou to je ale rychle fuč, tak si chvátněte.
Naposledy upravil(a) B3nny dne 04 kvě 2013 09:11, celkem upraveno 2 x.
Rozdíl mezi oficiální distribucí a šedivkou je veliký. Aktualizace vycházejí o hodně později(jestli vůbec). Při aktualizaci ti může vypadnou čestina, takže máš potom telefon třeba v ukrajinštině. Při reklamaci se s tebou některé obchody vůbec nebaví. Šedivku bych si nikdy nekoupil.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych si zase nekoupil nic jiného než šedivku.Sorry, ale na náš trh ten východoevropský se nic než shit fakt nedostane.
Manželka telefon z offiko CZ distribuce za 13 tis, je v domácnosti, telefon má tak jako doplněk, oloupanej rámeček u S2 bílá a po roce nefunkční tlačítka, reklamace neuznána od Britexu ani na oloupání rámečku, jednou mi řekli, že to není běžná vada, že se to nestává a podruhé, že to je vada způsobená používáním a potřetí, že je to způsobeno oxidací
hrůza
Já šedivka S2 za 8 tis. používám telefon tak, že ani nestačí vychladnou desítky hodin hovoru za měsíc, maily, net, několikrát pád na dlažbu, nikdy žádný problém, mimochodem šedivka je nizozemská
, jednou přehrátí softwaru, když nešla aktualizace u prodejce a s úsměvem 
Takže máš pravdu rozdíl je veliký
Manželka telefon z offiko CZ distribuce za 13 tis, je v domácnosti, telefon má tak jako doplněk, oloupanej rámeček u S2 bílá a po roce nefunkční tlačítka, reklamace neuznána od Britexu ani na oloupání rámečku, jednou mi řekli, že to není běžná vada, že se to nestává a podruhé, že to je vada způsobená používáním a potřetí, že je to způsobeno oxidací

Já šedivka S2 za 8 tis. používám telefon tak, že ani nestačí vychladnou desítky hodin hovoru za měsíc, maily, net, několikrát pád na dlažbu, nikdy žádný problém, mimochodem šedivka je nizozemská

Takže máš pravdu rozdíl je veliký

Já mám zase jiné zkušenosti se šedivkama. Záleží, který telefon si vybereš. Moje N8 několikrát spadla, dokonce jsem ji utopil ve vaně, když jsem psal sms a furt jede tak, jak má. S Britexem nemám zkušenost, ale co tak slyším, tak je to fakt hrůza. Když reklamuju u alzy nebo u MP, tak úplně bez problému.
Příští telefon budu brát Huawei. Bratr si teď koupil Honor 2 za 8k a naprosto super telefon. "Skvělá" cena. Už z vysoka s**u na předraženou Nokii, Samsung nebo Apple.
Příští telefon budu brát Huawei. Bratr si teď koupil Honor 2 za 8k a naprosto super telefon. "Skvělá" cena. Už z vysoka s**u na předraženou Nokii, Samsung nebo Apple.
Jojo, ten Honor 2 už jsem tu také zmiňoval. Hold kvalita stejná a spokojí se s nižší marží. :)
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
divine píše:Já mám zase jiné zkušenosti se šedivkama. Záleží, který telefon si vybereš. Moje N8 několikrát spadla, dokonce jsem ji utopil ve vaně, když jsem psal sms a furt jede tak, jak má. S Britexem nemám zkušenost, ale co tak slyším, tak je to fakt hrůza. Když reklamuju u alzy nebo u MP, tak úplně bez problému.
Kdyz jsem sel potreti do Britexu musel jsem nechat zbrojak doma

Mimochodem prvni moje zkusenost byla kdyz jsem koupil mame telefon ona se po trech mesicich priprav na pouzivani polochytreho telefonu odhodlala jej pouzivat a po tydnu pouzivani prestala fungovat tlacitka.Tak jsem ho odvezl na reklamaci a jejda po tydnu prisel protokol ze je tam oxidace a ze oprava bude za 2500.No schanel jsem rucni granat

Co to znamená ty "šedivky" ? Jinak se teď budu rozhodovat mezi Huawei Honor 2 a HTC One S asi, vypadá to tak. Zase na druhou stranu, ten Huawei má HD displej, ale je min. o těch 500 Kč dražší a ten HTC se mi vzhledově více zamlouvá. 

- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Šedivky znamenají telefony ne z české distribuce, tedy jsou z dovozu z různých zemí, Polsko, Nizozemí atd.Vyznačují se tím, že jsou levnější v řádech stokorun až tisíců.Někdo na ně nedá dopustit, někdo kupuje jen českou ditribuci, tedy offiko pro český trh.
Mě to je v podstatě jedno, ale pokud vidím takhle levný mobil, který u nás stoji 13 000 Kč, tak proč váhat ? Žádný zásadní rozdíl jinak v tom nevidím a ještě k tomu ušetřím dost peněz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5409
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
05 zář 2024 17:32