Ahoj, potřeboval bych nějakou PC skříň, ta moje už dosloužila, vypadá divně, je různě popraskaná, poškrábaná atd. potřeboval bych nějakou skříň, ideálně hezkou mezi těma 700-1000,- Kč :)
Jaká je v této cenové relaci nejhezčí a nejkvalitnější?
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016 iPhone X 64GB Black Apple Watch S2 42mm
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Alza mi nedorucila chladic na CPU, je to Endorfy Fortis 5, ale ako pozeram maju aj Dual Fan a neviem ci sa to oplati, kedze to pride do stredy a ja potrebujem mat PC uz v pondelok postaveny….
Je len o 10€ drahsi, ale cakat sa bude do 9. aprila...
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D